Φιλικός αγώνας γυναικείων ομάδων Δόξας Μεγαλόπολης - Άρη Τρίπολης 0-6

Φιλικός αγώνας γυναικείων ομάδων Δόξας Μεγαλόπολης - Άρη Τρίπολης 0-6

Απρίλιος 24, 2014 - 23:07

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης , μεταξύ των γυναικείων ομάδων της Δόξας Μεγαλόπολης και του Άρη Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα.

Η ομάδα του Άρη πρωταγωνίστησε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τερμάτισε δεύτερη, η ομάδα της Δόξας έδωσε σήμερα το πρώτο της επίσημο φιλικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει να  μαζέψει εμπειρίες και να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα , προκειμένου να συμμετέχει και αυτή από τον Σεπτέμβρη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο πρόεδρος της Δόξας κ. Βλασσόγιαννης έδωσε ένα αναμνηστικό στην ομάδα του Άρη για την φετινή της πορεία.

Το σημερινό φιλικό ήταν ένα πολύ δυνατό τέστ για τα κορίτσια της Δόξας αφού ο Άρης Τρίπολης είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε σε όλο τον αγώνα, μπορεί λοιπόν η Δόξα να έχασε με 6-0 αλλά σίγουρα κέρδισε πάρα πολλά.

Οι συνθέσεις:

Δόξα: Τσίρμπα,Αλεβίζου,Κόκκοτα,Λυμπεροπούλου,Κουρέτα,Κουτρουμπά,Καλαντζή,Κοστορίζου,Πετροπούλου,Σιμοπούλου, Πασομένου και Αθανασιάδη,Μιχολιά,Φωτοπούλου και Κιέρα οι αλλαγές. Προπονητές οι Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Άρης: Κουλούρη,Μπιλάλη,Τσιώρου,Αναστοπούλου(1 γκόλ), Καραμήτου,Φασούλα,Καραντζιά(3 γκόλ),Γεωργακοπούλου Λ.,Βελλισάρη(1γκόλ), Γεωργακοπούλου Μ.(1 γκόλ), Τζεβελέκου, και Πετροπούλου,Κιαντζιώρα και Κυριακού οι αλλαγές. Προπονητής ο Καζαντζίδης Γ.

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες , τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας , του Δημήτρη Λυμπερόπουλου και της αρχηγού της ομάδας  Μαρία Κουρέτα όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

από το Kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/qsqZ5Xytt7o