Φιλικό των Παλαιμάχων Βόρειας Κυνουρίας με την αντίστοιχη ομάδα του Φωστήρα (pics, vids)

Φιλικό των Παλαιμάχων Βόρειας Κυνουρίας με την αντίστοιχη ομάδα του Φωστήρα (pics, vids)

Ιούνιος 12, 2018 - 10:30
0 σχόλια

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα των παλαιμάχων της Βόρειας Κυνουρίας, το πρωί της Κυριακής, με αντίπαλο τον Φωστήρα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1, μοιράζοντας έτσι τα συναισθήματα στους παίχτες των δύο ομάδων.

Μπορεί ο "φονέας των γιγάντων" να μην κατάφερε να νικήσει τους δικούς μας παλαίμαχους, αλλά αυτό απ' οσο μας δήλωσαν ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αυτούς που ήταν παρών, αλλά σε αυτούς που ήταν απών(?) από τον αγώνα.

Μετά τον αγώνα, οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων απόλαυσαν, το μπάνιο τους, τους καφέδες τους και πραγματικά πλούσιους μεζέδες σε γνωστό κατάστημα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Παράλιο Άστρος. Εκεί, σημείο αναφοράς ήταν η απουσία του ταμία του Συλλόγου, κάνοντας κάποιους δικούς να αναρωτιούνται "ποιος θα πληρώσει" (!).

Πάντως στην διασκέδαση και στο τραγούδι ο αγώνας κρίθηκε από νωρίς, με τους παίχτες του Φωστήρα να νικούν κατά κράτος τους αντίστοιχους της περιοχής μας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Οι παλαίμαχοι του Φωστήρα στο Άστρος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.