Φιλικό Παλαιμάχων Παναρκαδικού και Παναυπλιακού (pics)

Φιλικό Παλαιμάχων Παναρκαδικού και Παναυπλιακού (pics)

Απρίλιος 12, 2017 - 20:31
1 σχόλια

Μία ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στο γήπεδο του Παναρκαδικού μεταξύ των παλαιμάχων του Παναρκαδικού και του Παναυπλιακού.

Παλιές δόξες και των δύο ιστορικών ομάδων φόρεσαν ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και το σορτσάκι και πάτησαν και πάλι χόρταρι σε μια αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα αλλά με έντονο συναίσθημα από τις μεγάλες μάχες του παρελθόντος μεταξύ του Παναρκαδικού και του Παναυπλιακού.

Για τους παλιότερους τα παιχνίδια του Παναρκαδικού με τον Παναυπλιακό ήταν πάντα ντέρμπι γεμάτα πάθος και από τις δύο ομάδες ενώ για τους νεότερους ιστορίες με μια όμορφη γεύση από τα παλιά με τους ίδιους πρωταγωνιστές να ανταμώνουν και πάλι για ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Τα αστεία και τα πειράγματα όπως είναι αναμενόμενο δεν έλειψαν με τους παλαίμαχους πια ποδοσφαιριστές με λίγα περισσότερα κιλά αλλά με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος να δίνουν την δική τους ξεχωριστή παράσταση που έφεραν μνήμες από άλλες εποχές.

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του κ. Τάκη Κουμπούνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.