Φιλικό: Αστέρας - Παναρκαδικός 4 - 1 (pics,vid)

Φιλικό: Αστέρας - Παναρκαδικός 4 - 1 (pics,vid)

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 15:00
0 σχόλια

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ο Αστέρας κέρδισε τον Παναρκαδικό 4-1 με τέρματα των Γογωνά (7' αυτογκόλ), Σκούρτη (13' με κεφαλιά), Δημούτσου (44' με σουτ), Tormena (64' με σουτ), ενώ για τον Παναρκαδικό μείωσε στο 21ο λεπτό ο Κότσιρας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο 40λεπτα και ο Στάικος Βεργέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ χρησιμοποίησε και τους Χάδιαρη, Συρεγγέλα και De Blasis από την Κ20.

Ο Lluy επέστρεψε σε αγωνιστική δράση καθώς έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά με τον Αστέρα ο νεοαποκτηθείς Igor.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής (48' Θεοδωρόπουλος), Lluy (41' Igor), Παντελιάδης, Allocco, Tormena, Dudu, Wato (55' Χάδιαρης), Moucam (55' De Blasis), Τσοκάνης, Δημούτσος, Σκούρτης (55' Συρεγγέλας).

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Δήμος, Αρδάμης, Κότσιρας, Καδάς, Χρήστου, Τσόφλιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανέλης (55' Μάνος), Πετρόπουλος, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Βελισσάρης, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μέλλος, Σαλαπάτας (76' Τσιακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος.

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναρκαδικός 4-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.