Φιλική πεντάρα για τον Αστέρα (vid)

Φιλική πεντάρα για τον Αστέρα (vid)

Μάρτιος 15, 2018 - 18:28
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 5-0 της Σπάρτης στην κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαρτίου στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Σκόρερ για τους κιτρινομπλέ ο Δουβίκας που πέτυχε χατ τρικ ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Ρούνεϊ και Ντουντού με το τελικό 5-0 να αποτυπώνει την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων και την γενική εικόνα της αναμέτρησης που δεν χρίζει κριτικής.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα στο παιχνίδι βλέποντας με μεγάλη ικανοποίηση τον Δουβίκα να σκόραρει τρεις φορές, τον Ρούνεϊ να βρίσκει και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα και τους Μπαστιάνο και Ζααντί να έχουν καλή παρουσία.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Μπέρτος, Μπαστιάνος, Ντουντού, Σελίν, Ρούνεϊ, Δουβίκας, Ζήσης, Χριστόπουλος, Ζααντί, Κανελλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Καπετάνος, Αντζουλάς, Κώτσιρας, Νικολακόπουλος.

Σπάρτη: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Ράνος, Γουόρντεν, Φουρτάδο, Γραικός, Σάββας, Παναγιώτου, Κολτσίδας, Μπουζούκης, Τσιόφου.

Έπαιξαν και οι: Τρακάκης, Δοδοντσάκης, Μουζακίτης, Συμεωνίδης, Μπέλη, Κατσίκης, Δεινόπαπας, Καζβιρόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ 5-0


3 Σχόλια

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΔΟΥΒΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΓΩ

20:38 που το στηριζεις αυτο; δεν νομιζω οτι εχει δειξει να εχει καβαλησει το καλαμι ο Δουβικας ως τωρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.