Φιλική νίκη του Παναρκαδικού επί της Δόξας

Φιλική νίκη του Παναρκαδικού επί της Δόξας

Μάρτιος 25, 2017 - 17:15
0 σχόλια

Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνοντας φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Τρίπολη το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου.

Στόχος της φιλικής αυτής αναμέτρησης δεν είναι άλλος από το να κρατηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και οι δύο ομάδες και βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της επανέναρξης για την τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος.

Γιώργος Αντωνόπουλος και Ηλίας Κατσούλας είδαν τους ποδοσφαιριστές τους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα δυνατό τεστ στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Για την ιστορία η φιλική αναμέτρηση βρήκε νικήτρια την ομάδα του Παναρκαδικού με σκορ 2-1 με τα τέρματα του Καδά και ου Κολιόπουλου για τους πράσινους και του Πρίκα από πλευράς Δόξα Μεγαλόπολης που είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.