Φιλική νίκη του Λεωνιδίου στο Κορακοβούνι

Φιλική νίκη του Λεωνιδίου στο Κορακοβούνι

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 19:00
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο επικράτησε την περασμένη Κυριακή 16/9 επί του Κορακοβουνίου με 3-1, στο τελευταίο του για φέτος φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και φάνηκαν περισσότερο απειλητικοί, ωστόσο το Κορακοβούνι ήταν αυτό που στο δεύτερο μέρος άνοιξε τον χορό των γκολ, με τέρμα που σημείωσε ο πρώην "ερυθρόλευκος" Ανδρέας Μπακάλης.

Το Λεωνίδιο αντέδρασε γρήγορα και μετά από πίεση που άσκησε στα αντίπαλα καρέ κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ και πέτυχε την ανατροπή με πλασέ του "αειθαλή" Πιτ Κυρίου μετά από ατομική ενέργεια του Ανδρέα Κυρίου, ο οποίος ήταν δημιουργός και του τρίτου τέρματος των φιλοξενουμένων, καθώς με νέα όμορφη ατομική προσπάθεια έστρωσε στον νεαρό Γιώργο Δολιανίτη που έγραψε το τελικό 1-3.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο σημειώθηκαν και όλα τα τέρματα του παιχνιδιού, ο Γιάννης Νενεκούμης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Το ενδιαφέρον του Λεωνιδίου στρέφεται πλέον στην προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα  του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή 23/9 (16:00), με αντίπαλο τις Βρασιές. 

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.