Φιλική νίκη της Τεγέας στον Άγιο Ανδρέα

Φιλική νίκη της Τεγέας στον Άγιο Ανδρέα

Αύγουστος 28, 2016 - 11:02
2 σχόλια

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Ανδρέα μεταξύ των Βρασιών και της Τεγεας.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι ήταν το πρώτο για τις δύο ομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας τους με τους ποδοσφαιριστές να εχουν την δυνατότητα να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τις καθημερινές προπονήσεις.

Παράλληλα στην δυνατή αυτή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που και στο νέο πρωτάθλημα αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και βέβαια να βγάλουν τα δικά τους πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών τους.

Για την ιστορία η Τεγέα ήταν νικήτρια του φιλικού αυτού αγώνα με 1-2 με σκόρερ τους Βλάση (60') και Τσαλγιτζόπουλο (75') με τις Βρασιές να μειώνουν στο σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Αραχωβίτης (85').

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αυτος ο προπονητης δεν κανει για την ομαδα μας. Φερτε αλλον ποι ικανο και μην πατε για το τζαμπα.Αν δεν βαλετε το χερι στην τσεπη θα την παθετε οπως οι γορτυνοιοι που καθε χρονο σωζωντε την τελευτεα αγωνηστικη .ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ τον κοντο πριν ειναι αργα.

Μην ασχολεισαι με τους γορτυνιους εσυ κοιτα το καημο σου και το πλανο σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.