Φιλική νίκη με πεντάρα για την ΑΕΚ Τρίπολης στην Λακωνία

Φιλική νίκη με πεντάρα για την ΑΕΚ Τρίπολης στην Λακωνία

Αύγουστος 25, 2019 - 20:17
0 σχόλια

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ Τρίπολης στην Λακωνία στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου με αντίπαλο το Ξηροκάμπι επικρατώντας με 0-5.

Η νίκη και το σκορ ανεβάζουν την ψυχολογία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ωστόσο αυτό που έχει σημασία την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η αγωνιστική κατάσταση μιας και μιλάμε για μόλις το δεύτερο φιλικό.

Ο Δημήτρης Μειδάνης είχε την δυνατότητα να δει και να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας κάνοντας παράλληλα δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.

Στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Ξηροκάμπι αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Γεωργιανός Ντέιβιντ Τκεσελασβίλι ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μάλιστα τα δύο πρώτα γκολ  της αναμέτρησης και γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Σκόρερ για τον δικέφαλο της Τρίπολης εκτός του Τκεσελασβίλι που πέτυχε δύο ήταν οι Μάγγος , Ανδριανός και Καττής για το τελικό 0-5 της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Ξηροκαμπίου στην Λακωνία.

Το δείγμα ήταν θετικό με την ΑΕΚ Τρίπολης να είναι ιδιαίτερα επιθετική και παραγωγική με το τελικό υπέρ της 0-5 να μην αφήνει περιθώρια για περαιτέρω αναλύσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.