Φιλική ήττα του Παναρκαδικού στον Πύργο

Φιλική ήττα του Παναρκαδικού στον Πύργο

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 17:23
2 σχόλια

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου) έδωσε ο Παναρκαδικός στον Πύργο με αντίπαλο τον Πανηλειακό το Σάββατο (22/9).

Σε ένα παιχνίδι δοκιμών και συμπερασμάτων για τους Αντώνη Μαυρέα και Αλέξη Μαντζούνη ο Πανηλειακός επικράτησε με 2-0 του Παναρκαδικού με τέρματα που σημείωσαν οι Μπαρμπαρούσης και Σωτηρόπουλος.

Έτσι λοιπόν το τριφύλλι βαδίζει προς την τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας με την Ένωση Ερμιονίδας στην Αργολίδα με τον Μεσσήνιο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και των ποδοσφαιριστών του.

Για τον Παναρκαδικό αγωνίστηκαν οι: 

Ψυχογιός (55′ Λίβας), Καναβέτας, Μπινιώρης (87′ Μπαλάσης) Κασάπης, Σπίντζος, Στρέμπας, Μουλιάτος, Τσώλης (70′ Γεωργακόπουλος), Γεωργόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (60′ Καπετανάκης), Σβίγγος .

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.