Φιλική ήττα «καμπανάκι» για τον Παναρκαδικό (vid)

Φιλική ήττα «καμπανάκι» για τον Παναρκαδικό (vid)

Αύγουστος 27, 2016 - 20:44
4 σχόλια

Παναρκαδικός-Άγιος Ιερόθεος 0-1

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο Παναρκαδικός στην δυνατή  φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη το Σάββατο 27 Αυγούστου με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο στα πλαίσια προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι πράσινοι προβλημάτισαν με την απόδοση τους δείχνοντας πως η ομάδα ακόμα χρειάζεται χρόνο με το φιλικό αυτό παιχνίδι να χτυπά καμπανάκι για ακόμα περισσότερη προσπάθεια στην συνέχεια έτσι ώστε ο Παναρκαδικός να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγώνων του στην Γ’ Εθνική.

Ο Άγιος Ιερόθεος που αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας την νέα σεζόν έδειξε ποιο έτοιμος όντας καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Παναρκαδικό να αρκείτε σε εξάρσεις στο παιχνίδι παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του δείχνοντας πως τα πόδια είναι ακόμα βαριά από την σκληρή προετοιμασία.

Οι δύο προπονητές έκαναν τις απαραίτητες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να βγάζει πολύτιμα συμπεράσματα για την ομάδα του και τους τομείς εκείνους που θα πρέπει να βελτιώσει ο Παναρκαδικός στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Για τον Παναρκαδικό στο φιλικό αυτό παιχνίδι την εμφάνιση του έκανε και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον 23χρονό υπό δοκιμή Κύπριο επιθετικό Μάριο Ζαννέτου ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Παραλιμνίου στο νησί αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τον Άγιο Ιερόθεο παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου και ο Τιμόθεος Καβακάς προπονητής της Χαλκίδας ομάδας που θα αναμετρηθεί με το τριφύλλι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κυριαζής στο 77’ που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ψυχογιό με την Αθηναϊκή ομάδα να έχει και δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Σαγανά. Για το τριφύλλι οι πιο απειλητικές στιγμές ήταν η κεφαλιά του Τέλη Σαλαπάτα στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε λίγο άουτ, το σουτ του Παπουτσή από πλάγια θέση στην επανάληψη και η κοντινή προβολή του Παναγιώτη Σαλαπάτα στο τέλος του αγώνα που σταμάτησε στον αντίπαλο πορτιέρο.

Γκολ: Κυριαζής 77' (0-1)

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Σταθουλόπουλος, Ραχίμ, Τ. Σαλαπάτας, Καδάς, Παπουτσής

Αγωνίστηκαν και οι: Π. Σαλαπάτας, Γκρόσιος, Χουστουλάκης, Μέλλος Μπίσιας, Ζαννέτου, Δήμος, Βουτσελάς, Ζήσης,  Αρδάμης, Ψυχογιός

Αγιος Ιερόθεος: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδήλης, Κωστούλας, Δάρας, Γούλας, Πανούσης, Καραμέρης, Σαγανάς, Θανόπουλος, Γκουτζούλας

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις τις φιλικής αναμέτρησης του Παναρκαδικού με τον Άγιο Ιερόθεο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικό: Παναρκαδικός-Άγιος Ιερόθεος 0-1


4 Σχόλια

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ? ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ.

Ιδια ομάδα εδώ και τεσσερα χρόνια δεν δικαιολογειται τέτοια εμφάνιση. Ενας έφυγε και ομαδα δεν υπάρχει.Ποιος φταίει?

Ο ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ που δοκιμάστηκε από τους ειδικούς.....πού πήγε? Εμαθα ότι χθές τον χρησιμοποίησε ο Ιωνικός.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.