Φιλική ήττα για το Τριφύλλι

Φιλική ήττα για το Τριφύλλι

Μάιος 05, 2016 - 20:40
0 σχόλια

Σε φουλ ρυθμούς επέστρεψε ο Παναρκαδικός μετά την ολιγοήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών του για τις ημέρες του Πάσχα με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των πρασίνων κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας το απόγευμα της Πέμπτης (5/5).

Το τριφύλλι προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Κανάρη στην Χίο την Κυριακή (8/5) με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να έχει την δυνατότητα μέσω ενός δυνατού φιλικού με του πρωταθλητές Ηλείας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και ασφαλώς να βάλει και πάλι την ομάδα του σε αγωνιστικούς ρυθμούς δοκιμάζοντας παράλληλα και την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Παναρκαδικός τελικά γνώρισε την ήττα με 0-1 από την ομάδα της Αμαλιάδας με τέρμα που σημειώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τους πράσινους να είναι εμφανίζονται κατά διαστήματα επηρεασμένοι από την διακοπή.

Η ήττα βέβαια έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς οι δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ήταν αρκετές και ασφαλώς αναμένεται να παίξει τον δικό της ρόλο ως καμπανάκι καθώς ο Παναρκαδικός θέλει να κλείσει νικηφόρα το πρωτάθλημα και να περιμένει τα ευχάριστα από το Άργος στο Πελοποννησιακό ντέρμπι με την Σπάρτη με φόντο την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το προπονητικό πρόγραμμα μπαίνει στην τελική του ευθεία και η προετοιμασία του Παναρκαδικού για την αναμέτρηση με τον Κανάρη θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.