Φιλική ήττα για τον Παναρκαδικό (vid)

Φιλική ήττα για τον Παναρκαδικό (vid)

Σεπτέμβριος 06, 2017 - 21:01
0 σχόλια

Παναρκαδικός-Πέλοπας Κιάτου 2-4

Λένε πως οι ήττες υπάρχουν φορές που είναι πιο χρήσιμες από κάποιες νίκες πόσο μάλλον δε όταν έρχεται σε ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας και για μια νέα ομάδα όπως είναι ο Παναρκαδικός που τώρα χτίζεται για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό συνέβη λοιπόν και στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη με το τριφύλλι να γνωρίζει μια ήττα γεμάτη πολλά συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας του από τον Πέλοπα Κιάτου με 2-4.

Οι πράσινοι έδειξαν αμυντικές αδυναμίες με τους φιλοξενούμενους να τις χτυπούν και να πετυχαίνουν 4 γκολ πράγμα που χρίζει περισσότερης βελτίωσης ωστόσο έδειξαν κυρίως στο δεύτερο μέρος και μέρος των επιθετικών τους δυνατοτήτων αφού εκτός των δύο τερμάτων (και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο) θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τόσα.

Ο Πέλοπας προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με τον Θεοδωρόπουλο να ανοίγει στο 11’ το σκορ με σέντρα σουτ και τον Μυργιώτη στο 27’ να κάνει το 0-2 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Καδάς στο 48’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε δε 1-2 με την Κορινθιακή ομάδα να απαντά με το Μυργιώτη και πάλι στο 75’ και τον Πράττα στο 81’. Δύο λεπτά αργότερα ο Καδάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-4.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα και σίγουρα έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του με τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού να δείχνουν όρεξη και μεγάλη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά την ήττα από το Κιάτο.

Επόμενη προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση για τον Παναρκαδικό κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Νάνος, Μπινιώρης, Τσέκος, Μπούτας, Στρέμπας (Νάτσης), Δ. Λυμπερόπουλος, Τσιώλης, Απειρανθίτης, Τζορτζ (Καδάς), Γιουγκούδης (Ν. Λυμπερόπουλος)

Πέλοπας Κιάτου: Λακόρ, Ροθώνης, Μπούκης, Παπαδόπουλος, Βελέντζας, Νάκος, Παλογιαννίδης, Θεοδωρόπουλος, Μυργιώτης, Πράττος, Αναγνωστόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικό: Παναρκαδικός-Πέλοπας Κιάτου 2-4


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.