Φιλική ήττα για τα κορίτσια του Άρη

Φιλική ήττα για τα κορίτσια του Άρη

Οκτώβριος 03, 2015 - 21:01
0 σχόλια

Φιλική ήττα για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης από την αντίστοιχη ομάδα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 0-2 το απόγευμα του Σαββάτο (3/10) στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους.

Η αθηναϊκή ομάδα πήρε την νίκη με τέρματα που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από την Καλτζή και την Πετράκη με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια τις προετοιμασίας των ομάδων τους καθώς επίσης και στους τομείς εκείνους που θα πρέπει να επικεντρωθούν για να βελτιώσουν στοιχεία του παιχνιδιού τους.

Τα κορίτσια των δύο ομάδων χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Άστρους ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως με την φανέλα της Αγίας Παρασκευής αγωνίστηκαν δύο κορίτσια με καταγωγή από την Βόριεα Κυνουρία και είναι η Ελπίδα Παπαμήτρου και η Αναστασία Βασιλακάκου.

Φωταγραφία από το astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.