Φιλική ήττα από το Βλαχιώτη για την Δόξα

Φιλική ήττα από το Βλαχιώτη για την Δόξα

Αύγουστος 25, 2016 - 10:33
0 σχόλια

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η Δόξα από τον Αστέρα Βλαχιώτη στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης.

Η Δόξα είχε την δυνατότητα να κοντράρει τις δυνάμεις κόντρα σε μία ομάδα που έχει ενισχυθεί πάρα πολύ με ποιοτικές λύσεις και έμπειρους ποδοσφαιριστές με θητεία στις Εθνικές κατηγορίες όπως είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη που έχει εντυπωσιάσει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού σε ένα τεστ που σίγουρα βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Βασίλης Κούβαλης και ο άμεσως συνεργάτης του στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης Ηλίας Κατσούλας δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα και είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους για την συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας τους.

Στα του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα του Αστέρα μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 13’ άνοιξε το σκορ με τον Σαραντόπουλο. Δόξα και Βλαχιώτη είχαν τις στιγμές τους στο υπόλοιπο του αγώνα με μεγαλύτερες όλων το σουτ στο δοκάρι από τον Χαλίλι και το χαμένο πέναλτι από πλευράς των κυανόλευκων που απέκρουσε ο Γαρόζης.

Δόξα Μεγαλόπολης (Κούβαλης-Κατσούλας): Ρούτσης, Κότσαρης, Αθανασιάδης, Βασιλείου, Παναγιωτόπουλος, Μάνος, Λυμπερόπουλος Δ., Γκεντιάν, Δρόσος, Λυμπερόπουλος Ν, Παναγιωτίδης.

Αστέρας Βλαχιώτη (Μπένος): Γαρόζης, Λεϊμονιτης, Τσουκαλάς, Λιλαϊ, Σπηλιωτόπουλος, Λιοόης, Μάνος, Χαλίλι, Σαραντόπουλος, Σπάσιτς, Μπούνας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.