Φιλική ήττα από τον Ερμή Κιβερίου για την ΑΕΚ Τρίπολης

Φιλική ήττα από τον Ερμή Κιβερίου για την ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 18, 2019 - 19:25
0 σχόλια

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η ΑΕΚ Τρίπολης από τον Ερμή Κιβερίου στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης την Κυριακή 18 Αυγούστου.

Ο φιλικός αγώνας έγινε στον κάκιστο και άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται πάρα πολύ σε ένα χορτάρι πραγματική παγίδα.

Ο Ερμής Κιβερίου του Αρκά Άρη  Σαβούρδου πήρε την νίκη με δύο πανομοιότυπά τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο από τους Βαρβουλέτο και Διαμαντή με κοντινά πλασέ από την μικρή περιοχή. Να σημειωθεί ότι με την Αργολική ομάδα αγωνίστηκε και ο Γίωργος Χαρμπαλής ενώ δεν έπαιξε ο Γιώργος Μπάρλας.

Από την πλευρά οι κιτρινόμαυροι έπειτα από δύο εβδομάδες δυνατών προπονήσεων φάνηκαν βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών με τον Δημήτρη Μειδάνη να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του βγάζοντας τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Τέλος να σημειωθεί πως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κώστας Κολιόπουλος αποχώρησε υποβασταζόμενος τραυματίας έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να μη δείχνουν κάτι το ανησυχητικό για τον ταλαντούχο άσο.

ΑΕΚ Τρίπολης: Καπατσώρης, Ρ. Πετρόπουλος, Κατής, Καιάφας, Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Σελεμίδης, Ανδριανός, Μάγγος, Τσαλγιτζόπουλος Γ.

Έπαιξαν και οι: Κιντής, Λαφογιάννης, Τσαλγιτζόπουλος Θ., Κώνστας, Παπαδήμος, Μπαλάσης, Μειδάνης, Μπίσιας, Δουγένης.

Ερμής Κιβερίου: Καλαλάς, Κούγιας, Μίλης, Τσιούλος, Ταμπούρης, Χαρμπαλής, Μουζακιώτης, Βαρβουλέτος, Γιάννος, Τσιώρος.

Έπαιξαν και οι: Κουτρουμπής, Διαμαντής, Τσιούλος, Καρκαλάτος, Σκέλια, Λυμπέρης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.