Φιλική ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο για τον Παναρκαδικό (vid)

Φιλική ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο για τον Παναρκαδικό (vid)

Σεπτέμβριος 10, 2017 - 20:37
5 σχόλια

Ο Παναρκαδικός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 0-1 από τον Άγιο Ιερόθεο στην Τρίπολη στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Νιζάμης στο 65ο λεπτό του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό σε με τον Αργυρίου.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε την δυνατότητα να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας και ασφαλώς να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δυνατό και ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο Πετρόπουλος υπερασπίστηκε την εστία του τριφυλλιού από την αρχή του αγώνα καθώς ο Χότζιτς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού με τον νεαρό κίπερ να έχει στο στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα της ομάδας του καλές στιγμές και να κερδίζει το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Παναρκαδικός: Πετρόπουλος, Άσεν, Μπούτας, Νάνος, Κυριακόπουλος, Στρέμπας, Δ. Λυμπερόπουλος, Νάτσης, Ομπόσου, Ν. Λυμπερόπουλος, Γιουκούδης

Έπαιξαν και οι: Απειρανθίτης, Τσιώλης, Τσέκος, Συρεγγέλας

Άγιος Ιερόθεος: Ρούμπης, Τρακούσης, Κατσίκιας, Κεφαλίδης, Μπιρμπίλι, Τσατσαρής, Σαγανάς, Μαρτίνος, Αργυρίου, Σιμιτζής, Νιζάμης

Έπαιξαν και οι: Πολίτης, Τζούνιορ, Ρικάνοφ, Πολίτης, Παρασκευόπουλος, Λέση

Δείτε στο βίντεο το μοναδικό γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Άγιο Ιερόθεο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικό: Παναρκαδικός-Άγιος Ιερόθεος 0-1


5 Σχόλια

μεγάλη η χάρη του... πως να αντέξει ο κάθε παναρκαδικός σε τέτοιες ομάδες με υψηλή προστασία;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.