Φιλική ισοπαλία με τον Μελιγαλά ο Παναρκαδικός

Φιλική ισοπαλία με τον Μελιγαλά ο Παναρκαδικός

Δεκέμβριος 30, 2018 - 17:10
0 σχόλια

Σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς βρίσκεται ο Παναρκαδικός ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας και του 8ου ομίλου την προσεχή Κυριακή 6 Ιανουαρίου.

Έτσι λοιπόν οι πράσινοι μετά την ολιγοήμερη άδεια τους για τα Χριστούγεννα έχουν επιστρέψει στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το πολύ μεγάλο ντέρμπι Πελοποννήσου που ακολουθεί με την πρωτοπόρο Καλαμάτα στην Τρίπολη.

Μάλιστα ο Αντώνης Μαυρέας θέλοντας να κρατήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του είχε την δυνατότητα να τσεκάρει την αγωνιστική τους κατάσταση στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Μεσσηνία με τον Μελιγαλά.

Για την ιστορία η φιλική αναμέτρηση στον Μελιγαλά έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον τεχνικό του τριφυλλιού να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Καλαμάτα.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.