Φιλικές «μάχες» προετοιμασίας στην Α Αρκαδίας

Φιλικές «μάχες» προετοιμασίας στην Α Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 19:43
0 σχόλια

Η προετοιμασία των ομάδων της Α’ Αρκαδίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς συνεχίζεται με αρκετά φιλικά παιχνίδια λίγες μόλις ημέρες πριν από τους πρώτους επίσημους αγώνες για την  Β’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τρεις δυνατές φιλικές αναμετρήσεις σε Τρίπολη, Λεβίδι και Τυρό με τις περισσότερες ομάδες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους και στο μοντάρισμα τους ενόψει κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Στην Τρίπολη Τεγέα και ΑΕΚ Τρίπολης αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας και μετά την ισοπαλία 2-2 του πρώτου αγώνα η ομάδα του Πολ Χατζόπουλου επικράτησε με 5-1 του δικέφαλου.

Στο Λεβίδι ο τοπικός Ορχομενός υποδέχθηκε τον Μαντινειακό στο πρώτο φιλικό παιχνίδι και τον δύο ομάδων με τους γηπεδούχους να φθάνουν στην νίκη με 2-1 σε έναν αγώνα με πολλές δοκιμές και από τους δύο.

Στον Τυρό ο Απόλλωνας φιλοξένησε το Κορακοβούνι σε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη με σκορ 1-1 με τους προπονητές των ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.