Φιέστα και απονομή πρωταθλήματος στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Φιέστα και απονομή πρωταθλήματος στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2017 - 17:53
0 σχόλια

Το Σάββατο 22 Απριλίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια άκρως πανηγυρική μέρα για το Λεωνίδιο το οποίο γιόρτασε όπως του αρμόζει την φετινή του επιτυχία με την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Μετά το κύπελλο σειρά πήρε η κούπα του πρωταθλήματος που αυτή την φορά σηκώθηκε στον ουρανό του Λεωνιδίου από τους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την φετινή ερυθρόλευκη ονειρική σεζόν με την απόλυτη κυριαρχία του Λεωνιδίου στον χώρο του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Βέβαια η γιορτή στο Λεωνίδιο είχε ξεκινήσει λίγη ώρα νωρίτερα με τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του Λεωνιδίου και του Αστέρα Τρίπολης, με την σκυτάλη αμέσως μετά να περνάει στο πάρτι των νταμπλούχων και την πανηγυρική φιέστα.

Εκτός από τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο για ζήσουν από κοντά ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό απόγευμα το παρών έδωσαν o δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Σταματάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης και μέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας, αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου όπως ο Δημήτρης Μάρκος, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΕΚ.

Η γιορτή του Λεωνιδίου και η φιέστα ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της φετινής ομάδας και ομάδας παλαιμάχων του Λεωνιδίου σε ένα παιχνίδι όπου τα νιάτα συνάντησαν το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου.

Η αναμέτρηση αυτή πρόσφερε θέαμα και μοναδικές στιγμές σε όλους και για την ιστορία το σκορ έληξε ισόπαλο με 2-2 με τον Πιτ Κυρίο να αγωνίζεται με την ομάδα των παλαιμάχων και μάλιστα να σκοράρει εις βάρος των νυν συμπαιχτών του, ενώ και ο Γιάννης Νενεκούμης άφησε τον πάγκο και έδειξε στο χορτάρι τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, σκοράροντας και αυτός για την ομάδα των παλαιμάχων. Τα δύο γκολ για την ομάδα του Λεωνιδίου πέτυχαν οι Γρηγόρης Καττής και Μπέκα Κιρβαλίτζε. 

Επίσης κατά την διάρκεια της φιέστας του πρωταθλήματος παρέλαβαν τα βραβεία του πρώτου σκόρερ της Α' Αρκαδίας οι Πίτ Κυρίος και Μπέκα Κιρβαλίτζε μέσα σε αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους, με τους δύο άσους του Λεωνιδίου να ολοκληρώνουν την σεζόν με 12 τέρματα έκαστος στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του στον Α.Σ. Λεωνιδίου και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν μέλος του προπονητικού τιμ στις ακαδημίες του συλλόγου, Θοδωρή Γολεγό. 
Το τέλος φιλικού αγώνα σήμανε και την έναρξη της κορύφωσης του ερυθρόλευκου πάρτι. Οι ποδοσφαιριστές πήραν θέση για να παραλάβουν τα μετάλλια τους και ο τίτλος του πρωταθλήματος από τα χέρια των αρχηγών του Λεωνιδίου Πιτ Κυρίου, Σοφοκλή Γιαννούση και Παναγιώτη Κυρίου σηκώθηκε ψηλά στέλνοντας ομάδα και φιλάθλους στον έβδομο ουρανό.

Τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά έδωσαν το δικό τους χρώμα με το Λεωνίδιο να επιβραβεύει τους κόπους και την προσπάθεια της χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο και ασφαλώς με την ανάλογη αποθέωση των φιλάθλων του που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να αφήνει τις τοπικές κατηγορίες και να ανοίγει και πάλι τα φτερά της για τις Εθνικές κατηγορίες και την Γ' Εθνική.

Φωτογραφίες: Nigel Copage, Κωνσταντίνος Τρανάς

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Φιέστα και απονομή πρωταθλήματος στο Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.