Το φιάσκο της ντουλάπας της ΕΛ.ΑΣ και μια ιστορία απίθανης κρυψώνας από την Τρίπολη

Το φιάσκο της ντουλάπας της ΕΛ.ΑΣ και μια ιστορία απίθανης κρυψώνας από την Τρίπολη

Απρίλιος 05, 2017 - 10:28
0 σχόλια

Αφηγείται ο Νίκος Δελφάκης

Κι αν δεν με βρεις, θα είμαι στην ντουλάπα, λέει το ανέκδοτο, αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν το θυμήθηκε στην περίπτωση της ληστείας του Φαλήρου την Τρίτη 4 Απριλίου... Απίστευτο ακούγεται οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ να έχουν κάνει φύλλο-φτερό μια ολόκληρη πολυκατοικία στο Φάληρο προκειμένου να εντοπίσουν τέσσερις κακοποιούς και τελικώς ο τέταρτος να το σκάει ένοπλος και... ανενόχλητος από την ντουλάπα, ύστερα από 14 ώρες παραμονής του μέσα σε αυτήν. Ωστόσο, στην Τρίπολη... ψάχνουν παντού!

Σε μια περίπτωση στην Τρίπολη, όχι ένοπλης ληστείας, ασφαλώς, αλλά... μπαρμπουτιού, όπως θυμάται ο Νίκος Δελφάκης με αφορμή το πρόσφατο φιάσκο της Αστυνομίας, τα όργανα της τάξεως είχαν ψάξει ακόμα και στο... πατάρι! Και ο ευρεθείς στο πατάρι κατά την απολογία του σκαρφίστηκε μια απίθανη δικαιολογία.

Ο Νίκος Δελφάκης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την ακόλουθη ιστορία:

Αυτό που δεν έψαξαν στη ντουλάπα, μου θύμισε μια δίκη στο εδώ Δικαστήριο πριν από λίγα χρόνια, που είχαν όμως ψάξει ακόμα και στο πατάρι. Στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων έπαιζαν μπαρμπούτι, αλλά ο νεαρός τσιλιαδόρος μόλις που πρόλαβε να φωνάξει, γρήγορα σηκώθηκαν από το τραπέζι με τα ζάρια, οι αστυνομικοί όμως μπουκάρανε και έναν - έναν τους βρίσκανε και τους συλλαμβάνανε, ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνταν ότι έπαιζαν ισχυριζόμενοι ότι βρέθηκαν εκεί έτσι απλώς για παρέα, να φάνε και να μιλήσουν.

Ερωτοαπαντήσεις Προεδρεύοντος και αστυνομικού - μάρτυρα:

- Τον πρώτο κατηγορούμενο, πού τον βρήκατε;

-Στην κρεβατοκάμαρα.

- Τον δεύτερο;

- Στην κουζίνα.

- Τον τρίτο; 

- Στην ντουλάπα.

- Τον τέταρτο; 

- Στο πατάρι πάνω από το μπάνιο! κ.ο.κ. 

Έφτασε και η ώρα της απολογίας τους και φυσικά τους ρωτούσε ο Πρόεδρος, καλά, εσύ τι έκανες στη ντουλάπα αφού πήγατε να φάτε κλπ. Δεν υπήρχαν λογικές απαντήσεις. Έφτασε η στιγμή της απολογίας, του ευρεθέντος στο πατάρι Ν.Λ.:

-Πού σε βρήκαν εσένα, είπαμε; ρώτησε ο Πρόεδρος. 

- Στο πατάρι απάντησε.

- Και τι έκανες δηλαδή στο πατάρι αφού πήγατε να φάτε;

Οπότε ο Ν.Λ. απαντά με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου:

- Όχι, κύριε Πρόεδρε, εγώ δεν είχα πάει εκεί να φάω, είμαι υδραυλικός και με είχαν φωνάξει να φτιάξω το καζανάκι - ΝΙΑΓΑΡΑΣ που έτρεχε και έπρεπε να ανέβω στο πατάρι και ανέβηκα να φτιάξω τον ΝΙΑΓΑΡΑ (και έκανε την κίνηση σαν να τράβαγε το καζανάκι τύπου ΝΙΑΓΑΡΑΣ). Όσο μίλαγε, τρανταχτό γέλιο σηκώθηκε, ενώ γέλαγαν μέχρι δακρύων ακόμα και οι συγκατηγορούμενοί του.

Συμπέρασμα: Ψάχνουμε παντού!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.