Φεύγει από τον Αστέρα αλλά όχι από την Super League ο Στανισάβλιεβιτς

Φεύγει από τον Αστέρα αλλά όχι από την Super League ο Στανισάβλιεβιτς

Δεκέμβριος 15, 2017 - 11:23
5 σχόλια

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει εντός των επόμενων ημερών ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς υπάρχει συμφωνία για λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του σταθμού εξετάζοντας προτάσεις που έχει στα χέρια του και από Ελληνικούς συλλόγους που θέλουν να τον αποκτήσουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα ο ίδιος ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «butarsport.rs» για το ενδιαφέρον ομάδων της Super League και μένει λοιπόν να φανεί που θα αγωνιστεί στην συνέχεια.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Να υποθέσω πως είσαι οπαδός του @ω@ο@ωματειου του Πειραιά? Αν ναι , τότε λυπάμαι αλλά τον Αστέρα δεν θα τον νικήσει ποτέ χωρίς την διαιτησία. Γι'αυτό ΟΥΣΤ !!!!

Ουστ σε σενα ανεγκεφαλο ειδος.Οτα πιανεις το θρυλο να πλενεις το στομα σου.Το 7-2 σου λεει τιποτα; Η μηπως ξεχασες το περσινο κυπελλο που σας κερδισα στον τελικο οι μικροι.Ουστ ουστ ουστ.

Φετος έχουν ζοριστεί οι γαύροι που δεν πανε τρένο με 15-20 βαθμούς προστα,και δείχνουν ποσο λίγοι ειναι πραγματικά !!Στην Αγγλία ,στην Ισπανία ,στην Ολλανδία ,οι οπαδοί των πρωταθλητριών ομάδων δεν θα καταδέχονταν να σχολιάζουν σε διαφορά site για ομάδες υποδεέστερες !!Περαστικα γαυρακια ντροπή των οπαδών ,30 μύρια μεταγραφές και δσν μπορείτε να νικήσετε τον κισσαμικο !!

18.25 κοιτα μην πεσεις κατηγορια εσυ η αν θα πεσει καμια αλλη ομαδα οπως με τον Ηρακλη εσυ και κοιτα το χωριο σου πρωτα και μετα τις ΠΟΛΕΙΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.