Το «Φεστιβάλ Τρίπολης» θα γίνει αν και καθυστερημένα (video)

Το «Φεστιβάλ Τρίπολης» θα γίνει αν και καθυστερημένα (video)

Ιούλιος 31, 2015 - 21:03
0 σχόλια

Αρκετές από τις  πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στους δήμους της χώρας στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού όπως έχει καθιερωθεί, έχουν ακυρωθεί, καθώς η αβεβαιότητα και οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή  τους.

Ο δήμος Τρίπολης τα τελευταία χρόνια είχε καθιερώσει το πολιτιστικό καλοκαίρι, διοργανώνοντας μουσικές και θεατρικές παραστάσεις , στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου τις οποίες παρακολουθούσε το κοινό της Τρίπολης. Δειλά δειλά, ο δήμος έχουν ξεκινήσει και διοργανώνουν τις φετινές εκδηλώσεις οι οποίες επιμηκύνουν το καλοκαίρι με εκδηλώσεις οι οποίες φτάνουν έως και τον Σεπτέμβρη και τον εορτασμό της Άλωσης της Τριπολιτσάς στις 23 Σεπτέμβριο.

Κάπως έτσι θα εξελιχθούν οι εκδηλώσεις στον δήμο Τρίπολης όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Σπύρου Βρέντα οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις θα γίνουν και στην Τρίπολης, αλλά λίγο πιο καθυστερημένα.

«Προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε το πρόγραμμα γιατί οι αναβολές ήταν παρά πολλές»

Η δυσκολία  οργάνωσης του πολιτιστικού καλοκαιριού το οποίο πλέον  ονομάζεται φεστιβάλ Τρίπολης έγκειται στο ότι οι καλλιτεχνικές ομάδες δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους, πηγαίνοντας όλη τη διοργάνωση πίσω.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση του προγράμματος  το οποίο δεν είναι σε θέση να δημοσιοποιηθεί ακόμα, γιατί όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος γίνονται ακόμα συναντήσεις και συζητήσεις με τοπικές, μουσικές και θεατρικές σκηνές από την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το «Φεστιβάλ Τρίπολης» θα γίνει αν και καθυστερημένα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.