Το φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience μεταξύ των πιο επιτυχημένων events του 2017

Το φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience μεταξύ των πιο επιτυχημένων events του 2017

Ιούλιος 10, 2018 - 21:15
0 σχόλια

Τo Bronze βραβείο στην κατηγορία Debut events έλαβε το φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience που διοργανώνεται από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας, την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και την ΑΜΚΕ NoTraditional. Η κατηγορία Debut Events επιβραβεύει το καλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς, αναδεικνύοντας το event εκείνο που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσής του.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή απονομής των Event Awards 2018, που διοργάνωσε  το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών, το φεστιβάλ ΠαραΤυρό τιμήθηκε μαζί με τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις της χώρας μας.

Το ΠαραΤυρό, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρσι τον Ιούλιο στον Τυρό Νότιας Κυνουρίας, υποστηρίχθηκε έμπρακτα από το υπουργείο Πολιτισμού και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του υπουργείου Τουρισμού.

Το πρόγραμμα του ΠαραΤυρό-Open art experience 2018, που φέτος έχει θέμα τη θάλασσα και στόχο την προβολή του Καταδυτικού Πάρκου Τυρού, του πρώτου καταδυτικού πάρκου στην Ελλάδα, θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.