Φέντορτσουκ και Ντρόπα εξετάζει ο Αστέρας (pics)

Φέντορτσουκ και Ντρόπα εξετάζει ο Αστέρας (pics)

Ιούνιος 28, 2017 - 11:24
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης παράλληλα με τον επιτελικό μέσο αναζητά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής για να μπορέσει να έχει ο Στάικος Βεργέτης μία ακόμα ποιοτική λύση στα χέρια του.

Μπορεί όλο το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά να έχει πέσει γύρο από την υπόθεση Τσόρι Ντομίνγκες με τους ανθρώπους της αρκαδικής ΠΑΕ να περιμένουν με ανυπομονησία την απάντηση του Αργεντινού ωστόσο οι κιτρινομπλέ κινούνται μεθοδικά και για την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας.

Δεδομένου ότι παρατηρείται μια στασιμότητα με το θέμα του Φρανκ Ιβ Μπαμπόκ ο Αστέρας Τρίπολης έχει έτοιμο το plan b το οποίο περιλαμβάνει δύο ονόματα αμυντικών χαφ. Αυτό του Βάλερι Φέντορτσουκ και του Λούκας Ντρόπα.

Ο πρώτος ο Βάλερι Φέντορτσουκ είναι Ουκρανός είναι 28 χρονών και αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου ενώ ο δεύτερος ο Λούκας Ντρόπα είναι Τσέχος διεθνής επίσης 28 ετών και αγωνίζεται στην Τουρκία με την φανέλα της Μπαντίρμασπορ με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως είναι λοιπόν λογικό ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει προσεκτικά και τις δύο αυτές περιπτώσεις του Ουκρανού και του Τσέχου αμυντικού χαφ και θα φανεί τις επόμενες ημέρες το αν θα κάνει κάποια κίνηση.

Βάλερι Φέντορτσουκ 28 χρονών αμυντικό χαφ (Ντιναμό Κιέβου)

 

Λούκας Ντρόπα 28 χρονών αμυντικό χαφ (Μπαντίρμασπορ)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ότι και να εξετάζει ο Αστέρας στο τέλος θα μείνει Αστέρας Ραχούλας.Και θα μείνει μεταξεταστέος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.