Το φαβορί την νίκη, ο Άρης το χειροκρότημα (vid)

Το φαβορί την νίκη, ο Άρης το χειροκρότημα (vid)

Φεβρουάριος 07, 2016 - 18:15
0 σχόλια

Άρης Τρίπολης-Άβαντες Χαλκίδας 0-4

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών έφερνε τον Άρη Τρίπολης αντιμέτωπο με την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα του ομίλου του τους Άβαντες Χαλκίδας.

Το έργο για τα κορίτσια του Δημήτρη Καζαντζίδη ήταν ευθύς εξ’ αρχής πολύ δύσκολο με την ομάδα της Χαλκίδας να επιβεβαιώνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα της και την δυναμική της και γιατί θα είναι η ομάδα που θα πάρει την άνοδο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Οι κιτρινόαμυρες πάλεψαν όσο μπορούσαν όμως οι Άβαντες Χαλκίδας επικράτησαν με 0-4 περνώντας αήττητες και από την Τρίπολη με σκόρερ την Μανίκα στο 40’ και το 84’ την Οικονόμου στο 53’ και τη  Δημητριάδου στο 70’.

Τα κορίτσια του Άρη μπορεί να γνώρισαν την ήττα από μία καλύτερη ομάδα ωστόσο ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Κάρτσοβας χειροκρότησε θερμά την ομάδα της Τρίπολης ως αναγνώριση της μαχητικότητας και της προσπάθειας τους.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Άρης Τρίπολης-Άβαντες Χαλκίδας 0-4


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.