Φαβορί ο Πετράκης για να αναλάβει τον Αστέρα

Φαβορί ο Πετράκης για να αναλάβει τον Αστέρα

Δεκέμβριος 04, 2019 - 19:07
1 σχόλια

Ο Μπόρχα Χιμένεθ εδώ και λίγη ώρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης με την αρκαδική ομάδα να βρίσκεται πλέον και επίσημα στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Το όνομα του Γιάννη Πέτράκη παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή που ήρθε το τέλος της συνεργασίας με τον Μπόρχα Χιμένεθ και έτσι ο 61χρονός Ρεθυμνιώτης προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί να καθίσει και πάλι έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια στον κιτυρινομπλέ πάγκο και να επιστρέψει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα.

Μάλιστα οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν έρθει σε επαφή και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχουν οριστικά δεδομένα και έτσι ο Γιάννης Πετράκης να βρεθεί στην αρκαδική πρωτευούσα για να αναλάβει τα ηνία του Αστέρα Τρίπολης.

Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει με΄χρι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου όπου και θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός των κιτρινομπλέ για να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ (8/12, 17:15).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ραχούλες εσείς δεν λέγατε ότι ο προπονητής είναι Μπαρτσελονατος;ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Ραχουλες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.