Φακούντο Μπερτόλιο: «Έρχομαι στον Αστέρα για την Ευρώπη»

Φακούντο Μπερτόλιο: «Έρχομαι στον Αστέρα για την Ευρώπη»

Ιούλιος 03, 2015 - 18:13
0 σχόλια

Μετά την έλευσή του Μανουέλ Λανθαρότε στην Τρίπολη και ο Φακούντο Μπερτόλιο όπως φαίνεται οδεύει και αυτός προς την αρκαδική πρωτεύουσα για λογιαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες από το Arcadia Portal.gr αποτελούσε την πρώτη επιλογή των "κιτρινομπλέ" για τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Ρόλε στο χώρο της μεσαίας γραμμής και όπως όλα δείχνουν θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση της αρκαδικής ομάδας.

Ο Αργεντινός άσος μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα sport24.gr  για την επικείμενη έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τους παράγοντες που συνετέλεσαν στο να πει το "si".

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Μπερτόλιο στο sport 24.gr

"Ξέρω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό. Έχει μεγάλες ομάδες που είναι μεγάλες και γνωστές στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ είναι γνωστές στην Αργεντινή. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα που είναι πολύ γνωστή στη Λατινική Αμερική τελευταία. Ο Αστέρας έγινε πολύ γνωστός στην Αργεντινή από την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη, όταν κι αντιμετώπισε στα ίσα πολλές καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Εδώ κατατάσσουμε τον Αστέρα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

 Είναι προφανές ότι μίλησε με Αργεντινούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα, όταν μιλάς τη γλώσσα σου - τα ισπανικά - νιώθεις στο σπίτι σου αν και είσαι μακριά.  Το γεγονός ότι ο Αστέρας παίζει στο Europa League προφανώς έπαιξε θετικό ρόλο στην απόφασή μου. Καθαρά ποδοσφαιρικά είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου.

Θέλω πολύ να παίξω στο Europa League, ειδικά σε μία ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει. Ήμουν συμπαίκτες με τον Αγουστίν Πελετιέρι, ήμασταν μαζί στην Τίγρε, και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ εκδηλωτικοί κι αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο".

Από: sport24.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.