Φάκελος αξιολόγηση - Δεν υπάρχει ανεπαρκής εργαζόμενος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (video)

Φάκελος αξιολόγηση - Δεν υπάρχει ανεπαρκής εργαζόμενος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (video)

Ιούλιος 17, 2014 - 15:12
7 σχόλια

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αξιολόγηση στους εργαζόμενους και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Οι ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, έτσι την Πέμπτη 17 Ιουλίου βρέθηκε στην Τρίπολη ο οργανωτικός  γραμματέας  ΠΟΕΔΗΝ Γιάννης Λαζαρίδης ο οποίος τους ενημέρωσε και τους κάλεσε να πάρουν μια απόφαση.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων ήταν και η πρόεδρος των εργαζομένων Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αδαμαντία Σαραντοπούλου, η οποία ανέφερε ότι θεωρούν πολύ προσβλητικό το γεγονός να μπαίνει ποσόστωση. Με την ποσόστωση το 60% των εργαζομένων κρίνεται ως μέτριοι, το 15% ως ανεπαρκείς και μόλις το 25% ως άριστοι. Δεν υπάρχει ανεπαρκής υπάλληλος τόνισε στις δηλώσεις της, καθώς αυτή τη στιγμή τα νοσοκομεία υποστελεχώνονται .

Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο ήδη η παθολογική και η καρδιολογική, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα. Κλείνοντας η κ. Σαραντοπούλου είπε ότι δεν είναι αντίθετοι με την αξιολόγηση, αλλά με την υποχρεωτική ποσόστωση.

Στη συνέχεια ο κ.Λαζαρίδης μιλώντας στην κάμερα του Arcadia Portal ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι καλούνται να παραδώσουν τα φύλλα αξιολόγησης. Η ομοσπονδία όπως μας ενημέρωσε έχει πάρει τις αποφάσεις της. Το 80% των νοσοκομείων της Ελλάδας δε παρέδωσαν τα φύλλα αξιολόγησης ούτε καν στους εργαζόμενους. Στο Παναρκαδικό τα φύλλα έχουν δοθεί στους εργαζομένους, οι οποίοι πιέζονται όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης να τα παραδώσουν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου, όλα τα διοικητικά συμβούλια θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο και θα κάψουν συμβολικά τα φύλλα της αξιολόγησης. Έπειτα ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα καλέσουν τον Υπουργό να προχωρήσει ο ίδιος στην αξιολόγησή τους.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/N9KRclHwZNs


7 Σχόλια

ιδικα αυτο το νοσοκομειο ειναι οχι για αξιολογηση αλλα για κατεδαφιση ,ολα ειναι στραβα και νοοτροπια καθεστοτικη απο ολους γιατρους και προσωπικο πρεπει να γινει ριζικη εκκαθαριση μπας και δει και ο κοσμος ασπρη μερα

Ο ΑΡΚΑΣ είναι αλλοδαπός. Μισεί τη γλώσσα μας, κατά λάθος πέτυχε μερικές λέξεις σωστές, "ιδικά" την τέταρτη. Τι τον ενδιαφέρει λοιπόν το νοσοκομείο; Έχει και στο Μπανγκλαντές νοσοκομείο; Ζηλιάρη, ε ζηλιάρη.

Βασιλεύει η αναίδεια,η αδιαφορία και το φακελάκι.Είναι να μην πεσεις στα χέρια τους.Σύν τοις άλλοις,πολύ γιατροί,είναι επιστημονικά ανεπαρκείς.Τολμάει να γεννήσει ελληνίδα εκεί?Άστα...

Επίσης, πολλοί γιατροί είναι και πολύ γιατροί, γιατροί με τα όλα τους (τι ανάγκη έχουν αυτοί καημένε, αυτοί γιατροί είναι).

καντε ενα γκαλοπ σε ολη την αρκαδια τη γνωμη εχουν για το Παναρκαδικο νοσοκομειο αυτη την στιγμη και μετα τα λεμε

Τα ορθογραφικά λάθη,είναι το τελευταίο που θα επισημάνει κανείς,μπροστά στην απαράδεκτη,πολλές φορές,συμεριφορά των γιατρών και του προσωπικού του νοσοκομείου.Πολλοί απ αυτούς,ξέρουμε με ποιόν τρόπο "μπήκαν"στη δουλειά και απο ποιά επαρχία......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.