Fair play έπος από τον Μέλλο στο Απόλλωνας Τυρού - Βρασιές (vid)

Fair play έπος από τον Μέλλο στο Απόλλωνας Τυρού - Βρασιές (vid)

Φεβρουάριος 10, 2019 - 09:50
1 σχόλια

Στον Τυρό και την αναμέτρηση του τοπικού Απόλλωνα με τις Βρασιές διαδραματίστηκε ίσως η πιο ιδιαίτερη φάση όχι μόνο των Ελληνικών γηπέδων αλλά και ευρύτερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Σωτήρη Μέλλο.

Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς στην μάχη της παραμονής, ο Σωτήρης Μέλλος απέδειξε τις υψηλές αξίες που τον διακρίνουν πραγματοποιώντας το απόλυτο ποδοσφαιρικό fair play.

Στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης ο Απόλλων Τυρού κάνει το 2-0 με τον Σωτήρη Μέλλο, σε μία φάση όπου αντίπαλος ποδοσφαιριστής των Βρασιών βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Τυρού δεν έχει δει τον αντίπαλο, συνεχίζει και σκοράρει με τους ανθρώπους των Βρασιών να διαμαρτύρονται έντονα για την φάση αυτή.

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά και μάλιστα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο... Ο Σωτήρης Μέλλος έπειτα από διαβούλευση με τον προπονητή του παίρνει την μπάλα μετά τη σέντρα και σκοράρει εις βάρος της ομάδας του, σε μια απίστευτη στιγμή fair play που όμοιά της και με την σοβαρότητα του αγώνα σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί στον νομό μας.

Το fair play με τον Σωτήρη Μέλλο να σκοράρει κόντρα στην ομάδα του για το γκολ που είχε σημειώσει λίγο νωρίτερα αποτελεί την κορυφαία στιγμή που ταυτόχρονα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλα τα γήπεδα.

Δείτε το βίντεο με την επική στιγμή fair play του Σωτήρη Μέλλου, από τον αγώνα του Απόλλωνα Τυρού με τις Βρασιές:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr : Το Fair play έπος του Σωτήρη Μέλλου στο Απόλλων Τυρού - Βρασιές


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.