Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα στον Ταΰγετο

Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα στον Ταΰγετο

Νοέμβριος 23, 2019 - 17:17
0 σχόλια

Τα προβλήματα των διαβρώσεων και καταπτώσεων στον Ταΰγετο, που έχουν προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο οδικό δίκτυο της περιοχής και συνεπακόλουθα σημαντικές δυσκολίες στη ζωή των κατοίκων των χωριών του ορεινού όγκου, θα αποτελέσουν αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συγκαλεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα, στο κτήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας θα μετάσχουν και στελέχη από την αντίστοιχη κεντρική υπηρεσία της Περιφέρειας.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα σύμβαση για έργο που αφορά τις διαβρώσεις στο θαλάσσιο μέτωπο ανατολικά της Καλαμάτας και το αντικείμενο του οποίου είναι η άρση της επικινδυνότητας από καταπτώσεις σε παραλίες της περιοχής.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.