Εύη Τατούλη: Το Λεωνίδιο είναι παράδειγμα τοπικής ανάπτυξης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εύη Τατούλη: Το Λεωνίδιο είναι παράδειγμα τοπικής ανάπτυξης

Νοέμβριος 14, 2017 - 14:20
6 σχόλια

Για το Λεωνίδιο και τον Αρκαδισμό, αλλά και την αγάπη της για τον τόπο της, την Πελοπόννησο μίλησε η Νομικός και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών(EUW) κατά την διάρκεια του Αναρριχητικού Φεστιβάλ Λεωνιδίου. Η κυρία Τατούλη υπογράμμισε το παράδειγμα του Λεωνιδίου, που έχει κατορθώσει να κρατά τους ανθρώπους στον τόπο τους, έχοντας οι κάτοικοι αντιληφθεί ότι η τοπική ανάπτυξη μπορεί να φέρει τουρισμό στην περιοχή, σεβόμενοι παράλληλα και την φύση. Η Αντιπρόεδρος του ελληνικού τμήματος της EUW απευθυνόμενη σε ένα ξενόγλωσσο κοινό, επεσήμανε με αφορμή το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Λεωνιδίου ότι στην Πελοπόννησο θα δημιουργηθεί εκτός από τους υφιστάμενους ένας μεγάλος όγκος από μονοπάτια στις ορεινές κυρίως περιοχές μήκους 2.500 μέτρων.

«Το Λεωνίδιο είναι ένας μαγικός τόπος που έρχεται να προστεθεί στις ομορφιές της Αρκαδίας. Η Αρκαδία δεν είναι μόνο ένας τόπος για εμάς, είναι μία ιδεολογία που την πρεσβεύουμε και την υπηρετούμε.  Στην Πελοπόννησο έχουμε σκοπό μέσα στην επόμενη διετία να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κύκλο από μονοπάτια στους ορεινούς κυρίως όγκους». 

Η κυρία Τατούλη καλωσόρισε επίσης τους παρευρισκόμενους στην εμπειρία που αποτελεί από μόνο του το Λεωνίδιο.

 «Θα έλεγα ότι το Λεωνίδιο ως παράδειγμα τοπικής ανάπτυξης είναι ένα παράδειγμα που μας διδάσκει πώς θα επιστρέψουμε στη φύση και πώς θα μεγαλώσουμε ισορροπημένα παιδιά σε καιρούς  δύσκολους και σε κοινωνίες που προάγουν την ανισορροπία. Θέλω μόνο να σας καλωσορίσω  σε μία μοναδική εμπειρία σε αυτή την εμπειρία του Αρκαδισμού και του Λεωνιδίου που ουσιαστικά θέλει να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε έναν τόπο ανθρωπιάς και ανθρωπισμού».


6 Σχόλια

Τι μπελάς κι αυτός!!!!! Όμως, μόνη της τα λέει, μόνη της τ'ακούει, μόνη της τα γράφει. Ποιός της δίνει σημασία ;

Σώωωωωωπα, τόσα πολλά χιλιόμετρα (2.500 μέτρα!!!!!!!!) σε μονοπάτια θα δημιουργηθούν στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου; Και πως το γνωρίζεις εσύ αυτό; Τι σε έχει χρίσει ο πατέρας;**Ρε που φτάσαμε! Τον κάνανε νοματαίο με την ψήφο τους οι Αρκάδες τον πατέρα για να τους ***.

Εδώ μέσα σέρνουν τα εξ' αμάξης σε ολόκληρο αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη σύζυγό του και δεν σας καίγετε καρφάκι και κόβετε μια απλή απορία "ποιός είναι ο ρόλος της Μαγδάλως στις Α.Ε.;" ή μια απλή διαπίστωση "έγινε νοματαίος με την ψήφο των Αρκάδων και τους κουνιέτε όλο το Τατ....σογο". Ρε μη χέ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.