Εύη Τατούλη: Ήρθε η ώρα για βαθιές θεσμικές τομές και αλλαγή τρόπου διοίκησης

Εύη Τατούλη: Ήρθε η ώρα για βαθιές θεσμικές τομές και αλλαγή τρόπου διοίκησης

Ιούλιος 13, 2015 - 12:46
3 σχόλια

Έπειτα από την κρίσιμη 17ωρη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, επετεύχθη ομόφωνη συμφωνία με ένα τριετές δάνειο 86 δισ. ευρώ, αλλά και σκληρά προαπαιτούμενα μέτρα τα οποία η κυβέρνηση καλέιται να ψηφίσει άμεσα.

Η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη λίγο μετά τη συμφωνία προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Μια βαθειά ανάσα για τη χώρα που σήμερα ξεκινάει να ανασαίνει. Η Ευρώπη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Να δοθεί χείρα βοηθείας στον Πρωθυπουργό χωρίς ανταλλάγματα εξουσίας από τις φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ώρα για ενδοσκόπηση. Ωστόσο, την ίδια στιγμή που όλοι σήμερα μιλούν για ένα νέο ξεκίνημα, οι πολίτες έχουν ξεκινήσει εδώ και επτά χρόνια να πληρώνουν την παλινόρθωση της χώρας. Ήρθε η ώρα για τις πολιτικές δυνάμεις να αξιοποιήσουν τις θυσίες των πολιτών με την απόλυτη επίγνωση ότι οι πολίτες δεν μπορούν πια να συνεισφέρουν πολλά. Τα έχουν δώσει σχεδόν όλα. Ήρθε η ώρα για βαθιές θεσμικές τομές και αλλαγή του τρόπου διοίκησης της πατρίδας. Πατρίδα ελεύθερη είναι η αυτάρκης χώρα που αξιοποιεί τις δικές της δυνάμεις σε ανθρώπους και πόρους, και επιβιώνει με αυτόν τον τρόπο στο ανταγωνιστικό διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Αυτήν την πατρίδα εμείς θέλουμε και θα επιδιώξουμε με σύνεση, νηφαλιότητα, σχέδιο και χωρίς κραυγές λαϊκισμού!».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ευκαιρία μαζί με τα ξέφτια της κοκκινόμαυρης κουρελούς να κοπούν και οι γαλαζοπράσινες κορδέλες της ευνοιοκρατίας και του νεποτισμού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.