Εύη Τατούλη: Η Κυνουρία να πάρει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη (video)

Εύη Τατούλη: Η Κυνουρία να πάρει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη (video)

Ιούνιος 14, 2015 - 09:09
1 σχόλια

Στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίασης στους δημοσιογράφους των αθηναϊκών MME των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχουν η Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα οι παραλίες της στον τομέα του τουρισμού, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, δημοσιογράφοι και πολιτικοί παράγοντες του τόπου επισκέφθηκαν την ιστορική Ιερά Μονή Λουκούς το Σάββατο 13 Ιουνίου.

Από την πλευρά της, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια κατά της τελευταίες βουλευτικές εκλογές κυρία Εύη Τατούλη αναφέρθηκε στη ρηξικέλευθη πρωτοβουλία του Δήμου να καλέσει τους συντάκτες των αθηναϊκών εφημερίδων, τονίζοντας: «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, σε μια περίοδο που δύσκολα χρηματοδοτούνται τέτοιες δράσεις εξωστρέφειας, εντάσσονται σε μια μη κρατικοδίαιτη λογική προώθησης του τουριστικού προϊόντος». 
Παράλληλα, εξέφρασε τη μεγάλη της ικανοποίηση για την κίνηση αυτή, ενώ παρατήρησε ότι η Κυνουρία δεν έχει καταξιωθεί στον βαθμό που πραγματικά της αξίζει στον διεθνή τουριστικό χάρτη, κάτι που απαιτεί πολλή και σκληρή δουλειά. Επίσης, υπογράμμισε ότι είναι η πρώτη μιας σειράς πρωτοβουλιών που δεν έχουν τον χαρακτήρα «κρότου - λάμψης».

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει μια παρουσίαση σε ξένους ανταποκριτές. και επεσήμανε ότι σκοπός είναι κάθε τόπος να έχει τη δική του ταυτότητα. «Η Κυνουρία διαθέτει και ορεινό όγκο και μια όμορφη παραθαλάσσια Ριβιέρα, θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στις προοπτικές του θρησκευτικού τουρισμού για την περιοχή.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρέπει κάθε τόπος να πάρει την τύχη του στα χέρια του, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή,για την οποία, όπως είπε, είναι αισιόδοξη.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η Κυνουρία να πάρει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.