Εύη Τατούλη: Η διαρκής συζήτηση για τα μνημόνια είναι η συνταγή της αποτυχίας (vid)

Εύη Τατούλη: Η διαρκής συζήτηση για τα μνημόνια είναι η συνταγή της αποτυχίας (vid)

Μάρτιος 07, 2017 - 14:30
8 σχόλια

Στην εκπομπή  «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» βρέθηκε η πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη η οποία κλήθηκε να σχολιάσει   θέματα τα οποία αφορούσαν στη μείωση των συντάξεων και την επερχόμενη αύξηση των φόρων.

Η κυρία Τατούλη ανέφερε ότι υπάρχει μια δυναμική της απραξίας και της ανικανότητας με αφορμή τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις οι οποίες μένουν πίσω.
Δεν είναι μόνο το συνταξιοδοτικό , αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κλάδοι που περιμένουν στην ουρά των πληρωμών.

Επεσήμαινε μεταξύ άλλων ότι το επίπεδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά τον δημόσιο διάλογο είναι  μίζερο, και ότι η ίδια είναι απολύτως πεπεισμένη ότι αυτή είναι η συνταγή της αποτυχίας.

Η συναίνεση στα μνημονιακά και στα αντιμνημονιακά μέτρα είναι ένας παράγοντας και αυτή είναι η ατζέντα που μας παίζουν οι ξένοι δανειστές.
Το σημαντικότερο και αυτό που απασχολεί τους πολίτες είναι αυτή η ατζέντα να μην  μείνει στα ευχολόγια.

Όπως δήλωσε, η διαρκής συζήτηση για τα μνημόνια είναι μια συνταγή αποτυχίας για την κοινωνία. «Αυτό που πρέπει να πούμε στους πολίτες είναι το σχέδιό μας για τα επόμενα δύο χρόνια, για τις επόμενες δεκαετίες. Παραγωγική ανασυγκρότηση όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χάνει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 500 εκατ. ευρώ, δεν γίνεται», εκτίμησε, τέλος.
 

Video: 

Εύη Τατούλη: Παραγωγική ανασυγκρότηση με 500 εκ. χαμένες χρηματοδοτήσεις δεν γίνεται


8 Σχόλια

ρε μανια μαυτη τη γυναικα ! παρτο χαμπαρι οτι δεν θα σου κατσει. και μετα ε, ρε κλαμα η κυρια.

Τότε γιατί τα ψηφίζουν οι 300 του Λεωνίδα; συγνώμη της Βουλής ήθελα να γράψω! και τα ψηφίζουν συνέχεια!

Νομίζω κυρία Εύη ότι περισσότερο σας πηγαίνει ο ρόλος της ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΎ.

τι θα γίνει !!! θα κοιτάξει λίγο τα παιδιά της??? αν τώρα που είναι πολιτευτής είναι όλη τη μέρα στη γύρα , αύριο αν ... αν λέμε εκλεγεί τι θα τα κάνει ??? νταντάδες και εσωτερικά σε κολέγια ??? αγαπητέ διαχειριστή επί τούτου είμαι περισσότερο καυστικός σήμερα για να δω θα δημοσιευθεί αυτό το σχόλιο ???

Γενικά τα μνημόνια που μας επέβαλαν είναι μια μεγάλη αποτυχία των σπουδαγμένων παιδιών στα μεγάλα και ακριβά κόλετζ της ούσας.

H Ευη στην γραμμή Τσίπρα. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. όλοι μια παρέα είναι............

Kυριάκο αφού την καλεί ο Αυτιάς ξεφεύγει απ τα στενά όρια της Αρκαδίας, ή έστω της ....Περιφέρειας Πελοποννήσου, σκέψου την για το Επικρατείας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.