Εύη Τατούλη: Χαιρετισμός στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Νέα Υόρκη

Εύη Τατούλη: Χαιρετισμός στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Νέα Υόρκη

Μάρτιος 26, 2018 - 09:39
4 σχόλια

«Οι Έλληνες είμαστε πολλοί και είμαστε ενωμένοι»

Μπροστά από το Κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, είχε τη χαρά η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών Εύη Τατούλη να ενώσει τη φωνή της με τους χιλιάδες ομογενείς μας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από πολλές Πολιτείες, στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε πολλοί και είμαστε ενωμένοι. Γιατί η Ελλάδα δεν είναι μόνο οι Έλληνες που ζουν στα σύνορά της. Η Ελλάδα είναι παντού».

Και υπογράμμισε:

Κανένας δεν μπορεί να παραχαράξει την ιστορία μας και κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει από την Ελλάδα ούτε ένα μικρό της κομματάκι.

Video: 

Εύη Τατούλη: Χαιρετισμός στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Νέα Υόρκη

Προηγούμενο άρθρο
Σκέψεις...

4 Σχόλια

Σκεφτείτε να μην ήταν πολιτευτής αλλά βουλευτής...Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

13:31 Το έχουν ξαναγράψει εδώ, το κάνει όλη η ΝΔ. Πρόκειται για ΜΚΟ δεξιών κυριών απο χώρες τις Ευρώπης. Κοτσαρουν τον βαρύγδουπο τίτλο να ψαρώνει το πόπολο αλλά απλά πρόκειται για έναν σύλλογο μκο φιλελεδων γυναικών

Ο μπαμπάς μπορεί να προξενεύει την παντρεμένη κόρη αφού και ο Γιώργος αφού είδε κι απόειδε, βουλευτής μόνο στους συριζοψεκασμένους διορίστηκε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.