Εύη Τατούλη: Δύσκολη πολιτική συγκυρία (video)

Εύη Τατούλη: Δύσκολη πολιτική συγκυρία (video)

Δεκέμβριος 30, 2014 - 11:55
0 σχόλια

Υποψήφια με τη ΝΔ στην Αρκαδία

Η κυρία Εύη Τατούλη μίλησε χθες 29/12 στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία – Τηλεόραση, προκειμένου να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις που οδήγησαν στις πρόωρες εκλογές.

Σχολιάζοντας την είσοδο της χώρας σε προεκλογική περίοδο, παρατήρησε ότι πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν επιθυμούσε την προσφυγή στις κάλπες, όπως και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο, όπως επεσήμανε, «ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε όλοι».

Στην ευθεία ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα είναι υποψήφια στην Αρκαδία με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε: «Είχαμε έρθει σε συνεννόηση πριν από λίγο καιρό με τον Πρωθυπουργό και μου ζήτησε να συνδράμω. Έτσι, έθεσα τον εαυτό μου στην εκλογική αναμέτρηση. Βέβαια, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σοβαρή πολιτική συζήτηση, σοβαρός δημόσιος διάλογος για τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αναλωθήκαμε σε ανούσια πράγματα», και επεσήμανε την ανάγκη για αυτοσυντήρηση, προκειμένου να διασφαλιστεί το καλό της πατρίδας.

Ακολούθως, ο δημοσιογράφος, παρατηρώντας ότι κατεβαίνει υποψήφια στον δύσκολο νομό της Αρκαδίας, την ρώτησε εάν πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ελπίδες να ανακάμψει στον τόπο. Η κυρία Τατούλη επεσήμανε: «Είναι πολύ δύσκολη η συγκυρία. Ωστόσο, έχουν μεγάλη σημασία τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά στις δύσκολες μάχες που έρχονται. Δεν σταματάμε να συνομιλούμε με τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν μια νέα, ρεαλιστική προσέγγιση. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη με σύνεση».

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τατούλη είχε ήδη δηλώσει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία από το μικρόφωνο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης. Είναι 33 ετών και μητέρα τριών παιδιών, ενώ έχει σπουδάσει νομικά.

Video: 

Συνέντευξη Εύης Τατούλη ΟΡΤ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.