Eύη Τατούλη: Από την οργή στην περισυλλογή

Eύη Τατούλη: Από την οργή στην περισυλλογή

Ιανουάριος 21, 2015 - 15:17
3 σχόλια

«Επένδυσα στην ελπίδα και όχι στον φόβο» σημείωσε η υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 και στην Κάτια Μακρή υπογραμμίζοντας ότι «επέλεξε να κατεβεί στην πολιτική επειδή οι νέοι άνθρωποι που έχουν μία άποψη για την πολιτική και τον κόσμο οφείλουν να συμμετέχουν, ειδάλλως θα παραμείνουμε στην γκρίνια του καναπέ».

Μήπως υπάρχει πιθανότητα οι θυσίες μας να πάνε χαμένες;

«Εκείνο που βλέπω από την επαφή με τους πολίτες στην Αρκαδίας είναι ότι το κλίμα της οργής που πολύ λογικά  επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα έχει αρχίσει να αντικαθίσταται από μία βαθιά περισυλλογή και περίσκεψη με ένα βασικό ερωτηματικό. Τελικά μήπως υπάρχει πιθανότητα οι θυσίες μας να πάνε χαμένες και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα;» σημείωσε στην συνέχεια η υποψήφια Βουλευτής στην Αρκαδία.

Επένδυσα στην ελπίδα και όχι στον φόβο

«Υπάρχουν δύο επίπεδα προεκλογικής εκστρατείας, υπάρχει το κεντρικό που η κάθε παράταξη επιδιώκει να ακολουθήσει και υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο. Εγώ, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας, επένδυσα στην ελπίδα και όχι στον φόβο. Γιατί αυτή η χώρα έχει περάσει τρομερές δυσκολίες και παρά ταύτα έχει σταθεί στα πόδια της και έχει επιβιώσει. Ο μεγάλος προβληματισμός, αυτήν την στιγμή, είναι αν οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, αν θα αξιοποιήσουμε αυτές τις θυσίες που κάναμε μέχρι σήμερα ή αντίθετα θα πάμε πίσω. Εγώ νομίζω αυτό είναι το δίλημμα που έχουν ουσιαστικά μπροστά τους οι πολίτες και σε αυτό θα κληθούν να απαντήσουν σε λίγες μέρες από σήμερα».

Η οικογενειακή παράδοση είναι η ασφαλέστερη προίκα

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην εκλογική μάχη δήλωσα ότι η πολιτική διαπαιδαγώγηση που μπορεί να πάρει κάποιος είναι ένα σημαντικό εφόδιο για την πολιτική του πορεία. Είμαι έτοιμη να διεκδικήσω η ίδια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Η οικογενειακή παράδοση, αν θέλετε, είναι η ασφαλέστερη προίκα που μπορεί να πάρει κάποιος στην πολιτική. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο κάθε πολιτικός στο ξεκίνημά του έχει μία προίκα. Δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης. Άλλοι έρχονται από κομματικούς σωλήνες, άλλοι από προσωπικές γνωριμίες, άλλοι από οικονομικά συμφέροντα. Εγώ λοιπόν έρχομαι από μία υπερήφανη, προσωπική παράδοση».

Ακούστε ΕΔΩ τη Ραδιοφωνική συνέντευξη

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ο κόσμος δεν τσιμπάει κυρία μου.Τέλος η πατριδοκαπηλία,η εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος..........{{Κύλησε ο Σαμαράς και βρήκε τον Άνθιμο:<<<Προχωρούμε πάντοτε με κριτήριο το έθνος, την πατρίδα, τη θρησκεία...>>>}} Η Ελλάδα μετράει 7000 αυτοκτονίες,1500000 ανεργους,2500000 στα όρια της φτώχειας.----.Ο χορτάτος δεν νοιάζεται τον νηστικό,λένε στο χωριό του φάδερ σου.----- Άδωνις Γεωργιάδης είπε : Όποιος ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψηφίζει- ψεύτες και κλέφτες-

νάτος πάλι και ο απολιτίκ μαϊντανός, ζητάει να την ψηφίσουμε γιατί έχει καλή πολιτική προίκα! Το λέει και με καμάρι ότι είναι υποψήφια μόνο και μόνο με το επιθετο. Βέβαια δεν είναι η πρώτη που το κάνει, ο ραγιαδισμός επιβάλλει σταθερότητα στο DNA που θα διαχειρίζεται τις ζωές του κόσμου.

Γιατί και ο Τζέφρι με την ίδια προίκα δεν έγινε και πρωθυπουργός; Μην υποτιμάς επίσης την αλλοδαπή μητέρα, αμφοτέρων...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.