Το «ευχαριστώ» του Σωτήρη Παπαδημητρίου στα Μ.Μ.Ε.

Το «ευχαριστώ» του Σωτήρη Παπαδημητρίου στα Μ.Μ.Ε.

Μάρτιος 28, 2017 - 15:04
5 σχόλια

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Σωτήρης Παπαδημητρίου θέλησε να ευχαριστήσει τα Μ.Μ.Ε., αφού μέχρι πρότινος ήταν στην εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων του αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Παπαδημητρίου ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκπρόσωπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τα 2,5 χρόνια καλής συνεργασίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, είπε, βγήκε ένα θετικό αποτέλεσμα προς τον δημότη, προς την εικόνα του Δήμου και την ενημέρωση που παρείχαν. 

«Η πολύ καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και από το νέο πόστο που είμαι»

Θέλησε να ευχηθεί στον νέο υπεύθυνο επικοινωνίας Παπαχρόνη Παναγιώτη κάθε επιτυχία, η δική του επιτυχία θα είναι και η καλύτερη προώθηση των έργων της Δημοτικής Αρχής.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΠΟΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΡΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗ; ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΗΔΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...........

ετσι για να εχουμε καλες σχεσεις και να μας προβαλουν πατνου... καλα το παει ο σωτος

Ρε πάτε καλά ;;;; ένα ευχαριστώ είπε ο Σωτήρης. Μάλλον δε διαβάζετε. Όσο για το τηλέφωνο, ο Σωτήρης πάντα απαντούσε και απαντά στα τηλέφωνα. Βέβαια μην αγνοούμε το γεγονός ότι συνεχώς είναι στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Δεν είναι του γραφείου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.