Το «ευχαριστώ» του Σωτήρη Παπαδημητρίου

Το «ευχαριστώ» του Σωτήρη Παπαδημητρίου

Αύγουστος 30, 2019 - 10:25
15 σχόλια

Μέσα σε μια γεμάτη 5ετία, απ’ όπου ξεκίνησα ως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, ως μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΤ. Μετά ορίστηκα Αντιδήμαρχος το Νοέμβρη του 2016 και συνέχισα τον Μάρτη του 2017 μέχρι και σήμερα με πολλές αρμοδιότητες που άπτονται κυρίως στην καθημερινότητα και με την ανάληψη της Προεδρίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προσπάθησα να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της διοίκησης του Δήμου μας αλλά και της προσφοράς στους συμπολίτες μας.

Μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, προσπάθειας αλλά και υπηρεσίας,  νιώθω ψυχικά, πνευματικά και ηθικά γεμάτος. Νιώθω ότι υπηρέτησα το σκοπό για τον οποίο με εξέλεξε ο κόσμος το 2014 και με εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής, με αξιοπρέπεια, με δυναμισμό αλλά και με αποτέλεσμα. Με αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο ο κόσμος με επιβράβευσε στις εκλογές και τον ευχαριστώ. 

Σε όλη αυτή όμως την πορεία και την προσπάθειά μου, δεν θα είχα τα αποτελέσματα αυτά αν δεν είχα ανθρώπους, υπηρεσίες, συνεργάτες, που με εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μου.

Πρώτ’ απ’ όλα, ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο κ. Παυλή καθώς και την παράταξη, για την εμπιστοσύνη του σε όλα αυτά που μου ανέθεσε και τους συναδέλφους αιρετούς για την συνεργασία μας.

Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του Δήμου Τρίπολης. Τους Διευθυντές, Προϊσταμένους, Επόπτες αλλά και όλους τους εργατοϋπαλλήλους,  από όλες τις υπηρεσίες και τα τμήματα, γιατί χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν δεδομένο και με αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, τις διοικήσεις των στρατοπέδων και της Μεραρχίας καθώς επίσης και όλες τις υπηρεσίες που συνεργαστήκαμε και σε πολλές καταστάσεις ξενυχτίσαμε.

Ευχαριστώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Σε όλη τη πορεία μου, όποτε χρειάστηκε να μεταφέρουμε μηνύματα προς τους πολίτες, ιδιαίτερα σε στιγμές κρίσης, ήταν πάντα διαθέσιμα.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους που πάντα ήταν δίπλα μου, σε όλες τις καταστάσεις και συνθήκες.

Το μεγαλύτερο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ» όμως ανήκει σε όλους εσάς, τους συνδημότες μου. Όλοι εσείς που από τα πρώτα βήματα μου με αντιμετωπίσατε με Αγάπη, Σεβασμό, Εμπιστοσύνη και σας ένιωθα συνοδοιπόρους μου. Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα εσάς και τα πραγματικά προβλήματα.

Μετά και από την έμπρακτη εμπιστοσύνη που εισέπραξα μέσα από την κάλπη του Μαΐου, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να παραμείνω στην πρώτη γραμμή με το ενδιαφέρον, την παρουσία και την μαχητικότητά μου ως προς τα προβλήματα και την επίλυσή τους αλλά και την ορθή πορεία του Δήμου. Ούτως ή άλλως το έχω αποδείξει ότι μπορώ να το κάνω με ή χωρίς θέσεις ευθύνης.

Τελος, δοξάζω και ευγνωμονώ τον Θεό που με βοήθησε σε όλη αυτή την πορεία, να είμαι Αεικίνητος και Υπηρέτης του Λαού.

Με αστείρευτη Αγάπη, Εκτίμηση και Σεβασμό

Σωτήρης Παπαδημητρίου

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Σωτήρη σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για το έργο σου. Εύχομαι να σε αξιοποιήσουν ανάλογα με το ήθος και την αξία σου ο τωρινός δήμαρχος και όλοι οι δήμαρχοι τους μέλλοντος. Εχεις πολλά ακόμα να προσφέρεις στον τόπο μας. Σου εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και σε ευχαριστούμε για όλα

Μόνο που στήριξες μέχρι τέλους αυτόν τον Δήμαρχο και Δημοτική αρχή θα σε στιγματίζει για πάντα. Δεν μπορεί να μην τα έβλεπες Σωτήρη!!

Ασχέτως της παράταξης ήσουν προκλητικά ο μόνος που αφιέρωνες την δύναμή σου πολύ περισσότερο στις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά σου παρά στην παράγκα και τον μαρασμό στον οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απερχόμενη δημοτική αρχή. Ελπίζω κι εγώ, όπως προαναφέρθηκε, να αξιοποιηθείς εκ νέου στην νέα θητεία του ΔΣ, καλή ξεκούραση και καλή δύναμη για την συνέχεια όποια κι αν είναι...

Άρχισε την κλάψα ο Σωτήρης μπας και τον λυπηθεί ο Τζιούμης και του δώσει κανένα κοκαλάκι.

Ανώνυμε 14.43 τραβα να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες. Ο Σωτήρης θα προχωρήσει και έχει πολλά να δώσει στην τοπική κοινωνία.

Ο Σωτήρης είναι καλός και άγιος, αλλά μέχρι ένα σημείο. Το γεγονός πως συγκρινόμενος με τα υπόλοιπα τρισάθλια ανθρωπάκια του τσίρκου Παυλής, φαντάζει τεράστιος, δεν σημαίνει ότι έκανε πάντα καλά τη δουλειά του, ούτε ότι είναι άμοιρος ευθυνών για την επιστροφή της πόλης στον προ-προηγούμενο αιώνα.

Αχ βρε Σώτο ποιος θα μου στείλει το συνεργείο να μου καθαρίσει το οικόπεδο μου του χρόνου;

ρε 14.43 εισαι πολυ νουμερο τελικα. απο που προκυπτει το κλαμα με τα ευχαριστω? ο σωτηρης ειναι ο μοναδικος που διασωθηκε απο το ναυαγιο παυλη και απο τους αντιδημαρχους που θα τον θυμουνται στο δ ημο απο ολες τις διοικησεις και ο κοσμος θα του λεει ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Να είσαι καλά φίλε μου Σωτήρη. Καλή δύναμη. Να έχεις την υγεία σου και να συνεχίσεις. Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα.

Ο μόνος που διασώθηκε από το βατερλώ της δημαρχίας Παυλή ήταν ο Σωτηρής. Ελπίζω να αξιοπηθεί πάλι στο μάλλον γιατί απέδειξε το πόσο θέλει να βοηθήσει τους συμπολίτες του.

Τα τρόλ σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν νανθίξουν ανθρώπους Σωτήρη. Ο κόσμος σε ψήφισε και αυτά που γράφουν τα τρόλ.ξέρουμε ότι είναι κατευθυνόμενα. 2 με 3 άτομα που λιώνουν τα πληκτρολόγια για να σχολιάζουν.

15:41 Σαν και σένα καλή ώρα. Έχεις λιώσει το πληκτρολόγιο να γράφεις υπέρ του Σωτήρη. Ούτε γκόμενός σου να ήταν. Το καταλάβαμε. Τον συμπαθέις το Σωτήρη. ΟΚ. Θερμή παράκληση όμως να μην μας τα ζαλίζεις άλλο. Φτάνει. Λυπήσου μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.