Το «ευχαριστώ» του Κοσκολού και του Σβερκούνου στον Απόλλωνα Τυρού

Το «ευχαριστώ» του Κοσκολού και του Σβερκούνου στον Απόλλωνα Τυρού

Ιούνιος 17, 2019 - 18:09
0 σχόλια

Δημήτρης Κοσκολός και Αντώνης Σβερκούνος με ένα ευχαριστήριο μήνυμα εκφράζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματα τους για το τέλος της συνεργασίας τους με τον Απόλλωνα Τυρού.

O Δημήτρης Κοσκολός ολοκλήρωσε την σεζόν με 6 γκολ όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Τυρού έχοντας σημαντική συνεισφορά στην παραμονή του Απόλλωνα στην Α' Αρκαδίας αποχωρεί έπειτα από 3 χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα.

Από την άλλη ο Αντώνης Σβερκούνος πήγε στον Τυρό τον περασμένο Ιανουάριο επιστρέφοντας στα Αρκαδικά γήπεδα μετά τοπ πέρασμα του από την Μεσσηνία έχοντας και αυτός την δική του συμβολή στο να πετύχει η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν Κοσκολός και Σβερκούνος:

Δημήτρης Κοσκολός: Έπειτα από τρία χρόνια στον Απόλλωνα Τυρού επαγγελματικοί λόγοι με  ωθούν στην απόφαση να αποχωρήσω και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή είναι η δίψα των ανθρώπων του Τυρού για το ποδόσφαιρο και η ανιδιοτελή τους αγάπη για την ομάδα. Αγάπη και πάθος που σε κάνει να δεθείς και να γίνεις ένα μαζί τους. Είμαι χαρούμενος που κάθε φορά καταφέρναμε να ξεπερνούμε τις δυσκολίες και στο τέλος να φθάνουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Διοίκηση, συμπαίχτες, ο προπονητής μας Τάκης Μέγας αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια του Απόλλωνα εκτός από το ευχαριστώ νιώθω τυχερός που τους γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους και τους εύχομαι κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Αντώνης Σβερκούνος: Η επιστροφή μου στα Αρκαδικά γήπεδα τον περασμένο χειμώνα για τον Απόλλωνα Τυρού αποδείχθηκε ως μια απόλυτα σωστή για εμένα επιλογή. Στους περίπου πέντε μήνες που αγωνίστηκα με αυτή την ομάδα στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος έδωσα και εγώ με την σειρά μου τον καλύτερο μου εαυτό και είμαι χαρούμενος που συνέβαλα στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα του Τυρού. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε διοίκηση, προπονητή και συμπαίχτες για την άψογη συνεργασία. Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από σωματεία όπως ο Απόλλωνας και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα την νέα σεζόν.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.