Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Θεοδωρακόπουλου και η συμβουλή του στη νέα δημοτική αρχή

Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Θεοδωρακόπουλου και η συμβουλή του στη νέα δημοτική αρχή

Αύγουστος 31, 2019 - 20:24
5 σχόλια

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης αποχαιρετά τη θητεία του και δίνει μια συμβουλή στη νεά δημοτική αρχή:

Ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ιστορική πόλη της Τρίπολης και τους Δημότες της ως Πρόεδρος.

Από την πρώτη μέρα, προσπάθησα σκληρά και αυτή η προσπάθεια με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο την γενέτειρα μου θέλοντας να αλλάξω αντιλήψεις που επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, κάθε ένταση και κάθε διαμάχη είχε έναν και μόνο σκοπό... το καλό της πόλης. Για τον λόγο αυτό, στο συμβούλιο, δεν υπήρχαν παρατάξεις, υπήρχαν μόνο αιρετοί που αγαπούν την πόλη.

Να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ μέσω των επικεφαλής τους, π. Δήμαρχο Γιάννης Σμυρνιώτης, τον νέο Δήμαρχο Κώστας Τζιούμης (Kostas Tzioumis), τον κ. Nikolas Tsiamoulos II, την κα Αντωνία Γιαννούλη και τον κ. Δημήτρη Νικολάου. Πολλές φορές ανέχτηκαν τον εκρηκτικό μου χαρακτήρα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι μετά από πέντε χρόνια γνωρίζουν ότι δεν υπήρξε ούτε δόλος ούτε προσωπική στόχευση παρά μόνο αγάπη για την πόλη. Όπως το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της διοίκησης και τους Αντιδημάρχους, όπου πολύ πιο έντονες ήταν οι διαμάχες και οι διαφωνίες μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Τρίπολης δια μέσου του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, για την εμπιστοσύνη του. Με δίδαξε πως σημασία δεν έχει η «καρέκλα» ούτε το «τώρα», σημασία έχει το μέλλον… Για ένα καλύτερο μέλλον πρέπει να αγωνιζόμαστε όπως έκαναν οι προηγούμενοι, για το παρόν που ζούμε.

Στον νέο Δήμαρχο, εύχομαι να έχει δύναμη και να δημιουργήσει ένα πετυχημένο έργο. Όλοι θέλουμε η πόλη μας να εξελίσσεται προς το καλύτερο.

Για την νέα Διοίκηση, μια βιωματική συμβουλή κατά το γνωμικό του αρχαίου ποιητή Μενάνδρου, 
«Το πολλά τολμάν πόλλ’ αμαρτάνειν ποιεί.»

Γιώργος Μ. Θεοδωρακόπουλος
π.Πρόεδρος ΔΚ Τρίπολης

 


5 Σχόλια

Ο Παυλής τον δίδαξε ότι δεν έχει σημασία η καρέκλα. Ο Παυλής. Το ξαναλέω. Ο Παυλής. Τελικά αυτοί ή πολύ μ@λ@κες μας θεωρούν (το πιθανότερο) ή τους εαυτούς τους τέρατα εξυπνάδας (απίθανο). Ακόμα και τώρα που ξεβρώμισαν από το δήμο, δεν λένε να πουν μία συγγνώμη στους δημότες που επί 5 χρόνια διέλυσαν τα πάντα και τα άφησαν στο έλεός τους, χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό σ' αυτό το δύσμοιρο δήμο. Οι τύποι πραγματικά δεν υπάρχουν!

Υπήρξες ηγέτης ! Πρωταθλητής της Μπουρδας και άσσος στο ψέμα . Συγχαρητήρια ! Οι απόψεις σου αφήνουν παγερά αδιάφορους και τους πιο ανημερωτους! Πάντως θα μας λείψεις! Ποιον θα κραζουμε τώρα;

Συγκινήθηκα.Η πιο άχρηστη δημοτική αρχή.Κατέστρεψαν την πόλη μας και έχουν μούτρα και μιλάνε.Ελπίζω και εύχομαι να μην έχουμε πάλι τα ίδια με τη νέα δημοτική αρχή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.