Το «ευχαριστώ» της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου στον Τρουπή

Το «ευχαριστώ» της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου στον Τρουπή

Νοέμβριος 20, 2019 - 12:56
0 σχόλια

ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αρκαδίας,

           κύριο Τρουπή Ιωάννη

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή, το Δ.Σ και οι σύλλογοι-μέλη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη δωρεάν διάθεση του περιπτέρου στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019» που πραγματοποιήθηκε στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, στις 13 έως 17 Νοεμβρίου 2019. 

Η πράξη σας αυτή, μας έδωσε τη δυνατότητα αφενός να παρουσιάσουμε τις δράσεις τόσο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου αλλά και όλων των συλλόγων και σωματείων ΑμεΑ και Χρονίως Πασχόντων από τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, αφετέρου να ενημερώσουμε τους  επισκέπτες για τα Άτομα με Αναπηρίες και Χρόνιες Παθήσεις. Η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου στο περίπτερό μας ήταν μεγάλη και υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον, υλοποιώντας το πρώτο μας μέλημα που είναι η  δραστηριοποίηση και κοινωνική ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις.

Θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και ευαισθησία που έδειξε το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τα Άτομα με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις, ένα γεγονός που μας δίνει  τη δύναμη  να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.