Το «ευχαριστώ» Νίκα για την παραχώρηση των στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου

Το «ευχαριστώ» Νίκα για την παραχώρηση των στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου

Νοέμβριος 22, 2019 - 17:09
0 σχόλια

Στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Τρίπολη την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Μετά την δοξολογία που τελέστηκε στον ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, επίσηµοι, κλήρος, πολίτες και µαθητές σχολικών μονάδων της πόλης, μετέβησαν στο Ηρώο του 11ου Στρατοπέδου Πεζικού, όπου και εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφανιών.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε, μεταξύ άλλων:

“Τιμάμε σήμερα τις Ενοπλες Δυνάμεις μας. Σκεπτόμαστε τους χιλιάδες νεκρούς που έπεσαν για την πατρίδα στο άνθος της ηλικίας τους, στους πολλούς πολέμους για την ελευθερία και την άμυνα της χώρας μας. Τιμάμε, στηρίζουμε και είμαστε συμβοηθοί και αρωγοί στις ένοπλες δυνάμεις μας, στους άνδρες και τις γυναίκες, που είναι οι εγγυητές του εθνικού μας χώρου”.

Επίσης, ο περιφερειάρχης εξέφρασε ευχαριστίες για την εν εξελιξει διαδικασία παραχώρησης των στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου, υποδομές των οποίων προορίζονται για την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας στις δύο αυτές πόλεις”.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.