Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα από την οικογένεια Δελή

Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα από την οικογένεια Δελή

Οκτώβριος 18, 2017 - 11:05
1 σχόλια

Η οικογένεια του τραυματία ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Τεγέας Ειρηναίου Δελή μετά τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα της Α' Αρκαδίας με τον Μαντινειακό, μέσω του ArcadiaPortal.gr ευχαριστεί δημόσια την ιατρό-οφθαλμίατρο Αικατερίνη Κουτσούκου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και στέλνει μαζί με τον αθλητή το δικό της μήνυμα για τη βία στα γήπεδα.

Αναλυτικά:

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Μαντινειακού με την Τεγέα στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη ακολούθησε ολιγόλεπτη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή της ομάδας της Τεγέας.

Ο τραυματίας διακομίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» με σοβαρά προβλήματα στην όραση.

Ο νεαρός υποβλήθηκε δύο φορές σε επέμβαση στα μάτια, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που είχε προκληθεί από άτομο που βρισκόταν στην κερκίδα.

Η οικογένεια του νεαρού θα ήθελε να ευχαριστήσει την ιατρό κυρία Αικατερίνη Κουτσούκου από το Οφθαλμολογικό του Παναρκαδικού  Νοσοκομείου Τρίπολης η οποία ύστερα από διάγνωση έστειλε τον τραυματία στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Επίσης, ο νεαρός τραυματίας θα ήθελε από καρδίας να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και ενδιαφέρθηκαν για την πορεία της υγείας του.

Η βία στα γήπεδα είναι καταδικαστέα και άτομα τα οποία την προκαλούν, περιθωριοποιούνται.

Το ArcadiaPortal.gr  εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον πoδοσφαιριστή του Α.Ο. Τεγέας.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.