Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών

Νοέμβριος 06, 2017 - 19:44
0 σχόλια

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει, τόσο παλιά, αλλά και νέα μέλη του Συλλόγου, για την αμέριστη στήριξη τους και την ομαδική δουλειά που όλοι μαζί έδωσαν και εν συνεχεία τις γυναίκες, που βοήθησαν, ετοιμάζοντας και αυτές τα δικά τους γλυκά, αλλά και αυτές που βοήθησαν κατά την διάρκεια της γιορτής.

Ευχαριστούμε επίσης, τους ιδιώτες για την ενίσχυση τους, αλλά και τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν , σε προβολή, ηχητική κάλυψη, σε δώρα, σε γλυκά και πολλά άλλα είδη και βεβαίως όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Άνθρωποι της πολιτικής ζωής αλλά και άνθρωποι, απ’ όλα τα μήκη της Ελλάδος, χάρη και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που μας τίμησαν και αυτά με την παρουσία τους και φυσικά όλα τα ειδησεογραφικά μέσα, που αναφέρθηκαν και κάποια από αυτά κάλυψαν την Γιορτή. Αυτόν το συλλογικό θεσμό που αγκαλιάστηκε από επισκέπτες του χωριού όσο και από ντόπιους και κόσμο από τη γύρω περιοχή.

Να είσαστε όλοι καλά και του χρόνου να ξανανταμώσουμε σε γιορτές και χαρές , με περισσότερα κάστανα, περισσότερες ιδέες και γεύσεις.

Δείτε εδώ τι έγινε στην γιορτή του Κάστανου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.