Ευχαριστήριο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης

Ευχαριστήριο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης

Μάρτιος 22, 2019 - 18:50
0 σχόλια

Η Πρόεδρος Εύη Μεντή και τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι  συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης "αναμνήσεις γυναικών στην σκιά των ποιητών" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Η Αμαλία Γούλα (πιάνο), ο Χρήστος Γκάνας (κιθάρα), ο Παντελής Γκόγκος (μπουζούκι), ο Παναγιώτης Παπαντωνίου και η Στέισι Σπυροπούλου (τραγούδι) μάγεψαν το κοινό με τις έξοχες ερμηνείες τους.

Άρτια και ουσιαστική η παρουσίαση του προγράμματος από την Μαριάννα Φιλοπούλου η οποία διάβασε τις αναμνήσεις,  από τη ζωή τους κοντά στους τέσσερις μεγάλους ποιητές, της Ιουλίτας Ηλιοπούλου, της  Έρης  Ρίτσου, της Άννας Λόντου (κόρης  της Μαρώς Σεφέρη) και της Ευγενίας Βάρναλη.

Άψογος ο Παναγιώτης Πιτερός  στο ρόλο του Ελύτη, του Σεφέρη, του Βάρναλη και του Ρίτσου.

Η Στέλλα Δρακοπούλου, η Μαρία Κούτσελα, ο Παναγιώτης Μαντζουράνης, ο Άρης Καμβύσης και ο Θοδωρής Τσάμης αποδείχτηκαν πολύτιμοι συνεργάτες.

Το κέντρο αποκατάστασης  και αποθεραπείας «Παλλάδιον», το οινοποιείο  «Αυδή»  και το Ι. ΚΤΕΟ «Αρσένης»,  με την ευγενική τους χορηγία απέδειξαν την στήριξή τους στον Όμιλο.

Ευχαριστίες πολλές στα μέλη και στους φίλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παραβρέθηκαν σε μια ακόμη εκδήλωση του Φ.Ο.Τ., που εδώ και πενήντα τέσσερα χρόνια συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Τρίπολης.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.