Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ Άστρους

Ευχαριστήριο του ΕΠΑΛ Άστρους

Μάρτιος 20, 2017 - 09:25
0 σχόλια

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο «Ίδρυμα Μνήμης Αγγελική και Λεωνίδα Ζαφείρη», πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση  “ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΕΡΑ”, από την Ομάδα Λαϊκού Θεάτρου Λιθακιάς Ζακύνθου «Κώστας Σκαντάλης». Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Ευχαριστούμε πολύ το Δ.Σ. και τους ανθρώπους της Ομάδας Λαϊκού Θεάτρου Λιθακιάς Ζακύνθου «Κώστας Σκαντάλης», που μας ξανατίμησαν με την παρουσία τους πάλι φέτος, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια μεγάλη τους πολιτισμική προσφορά. Επίσης ευχαριστούμε το Δ.Σ. και τους ανθρώπους στο «Ίδρυμα Μνήμης Αγγελική και Λεωνίδα Ζαφείρη». Ακόμα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς εταιρίες που βοήθησαν να γίνει όσο γίνεται καλύτερη η οργάνωση των εκδηλώσεων:

Το κατάστημα DIGITAL EYE Παύλος Μαυριάς στο Άστρος
Ariadne HOTEL AND SPA Θ. Κρεμύδας
Το αυγό, Φάρμα ΚΑΜΠΥΛΗ
Κατάστημα Γεωργίας Μαντζουράνη, στο Άστρος
Το LINELIA εμπόριο και τυποποίηση Ελιών στο Άστρος
Το ΑΡΚΑΣ ΤΡΑΒΕΛ, γραφείο τουρισμού
Το Ξενοδοχείο ΠΑΛΑΤΙΝΟ
Τα Οπτικά, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΘΕΟΣ
Το Καφέ ΜΕΝΤΑ, Γεώργιος Φράγκος
Το υποκατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Άστρος
Το κατάστημα Χαρτί και Μελάνι στην Τρίπολη
Το Ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΛΟΣ στο Άστρος

Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Β. Κυνουρίας για τη βοήθεια που μας προσέφερε για τις εκδηλώσεις και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη συνεχή παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας.

 

Σχολική κοινότητα ΕΠΑΛ ΑΣΤΡΟΥΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.