Ευχαριστήριο του Δήμου Μεγαλόπολης για το Καρναβάλι

Ευχαριστήριο του Δήμου Μεγαλόπολης για το Καρναβάλι

Μάρτιος 03, 2015 - 11:26
0 σχόλια

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, το Δ.Σ του δήμου Μεγαλόπολης και η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει δημόσια για τη συμμετοχή σας, στη διοργάνωση του 20ου Καρναβαλιού Μεγαλόπολης.

Με την παρουσία σας, συμβάλλατε και εσείς στη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις 12 Φεβρουαρίου με τον εορτασμό της “Τσικνοπέμπτης” και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε, η “επετειακή” (20 Χρόνια Καρναβάλι Μεγαλόπολης) διοργάνωση, βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία και συλλόγους. Η συμμετοχή σας στη διοργάνωση και του φετινού καρναβαλιού είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτό τον τρόπο, δημιουργούνται συνθήκες αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους συμπολίτες μας.

 Ευελπιστούμε σε ανάλογη (και αυξανόμενη!) συμμετοχή σας στο μέλλον ώστε να επαναληφθούν και να ενισχυθούν ανάλογες διοργανώσεις.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.