Ευχαριστήριο μήνυμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μεγαλόπολης

Ευχαριστήριο μήνυμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μεγαλόπολης

Ιούλιος 14, 2019 - 09:45
2 σχόλια

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεγαλόπολης μια εβδομάδα μετά από τις εθνικές εκλογές θέλει να ευχαριστήσει  όλους τους φίλους αλλά και τα μέλη του κόμματος που τίμησαν με την ψήφο τους την Νέα Δημοκρατία. Στον Δήμο Μεγαλόπολης  το κόμμα μας πήρε πρωτιά συγκεντρώνοντας  ποσοστό 38,40% , ένα θετικό αποτέλεσμα που δείχνει ότι οι συμπολίτες μας εμπιστεύτηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στην Νέα Δημοκρατία τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι καιρός  με ενότητα, σκληρή δουλειά και προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια νέα δυνατή και ανταγωνιστική Ελλάδα.                                                                                                                                         

Επίσης  θα θέλαμε να συγχαρούμε για την επανεκλογή του τον βουλευτή μας κύριο Βλάση Κωνσταντίνο  αλλά και τους μη εκλεγμένους  κύριους  Κατσίρη   Ιωάννη και Γιαννακόπουλο Νικόλαο και κυρίες  Λυτρίβη Ιωάννα και Παπαηλίου Βασιλική για τον έντιμο, ηθικό και με αξιοπρέπεια αγώνα που έδωσαν για μια καλύτερη Αρκαδία.                                                 

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες του κόμματος μας  που έδωσαν τον καλύτερο τους  εαυτό κατά την διάρκεια τις εκλογικής διαδικασίας .                                                                                                                                                      Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο.  Μεγαλόπολης

O Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Μπαλίκος


2 Σχόλια

Κερδίσατε το πρωτάθλημα. Οι πιο συνειδητοποιημένοι από σας πρέπει να εκπλαγήκατε από την έκβαση των εκλογών, θα αναρωτιόσασταν «πώς είναι δυνατόν; τους αρμέξαμε τόσα χρόνια, φάγαμε τον πλούτο της χώρας για δεκαετίες, τους οδηγήσαμε στην ανεργία και τη φτώχεια, παίρναμε δανεικά και αγύριστα από τις τράπεζες που μετά τις ανακεφαλαιώσαμε με δικά τους λεφτά και τώρα, με το σλόγκαν ότι ο Κούλης είναι το νέο πρόσωπο της ΝΔ, καμία σχέση με τους παλιούς, τους πείσαμε να μας δώσουν την εξουσία, μα τόσο κωθώνια είναι, ρε παιδιά;». Ναι, τόσο κωθώνια είμαστε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.